reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

pokaz potem efekt :)
Nie udało się kupić. Były owszem takie na 12 myć ale to oznacza 24 dni czyli więcej niż moje dwa tygodnie urlopu. Zaś do pracy nie bardzo w różowych :/

Witam nową mamę
I życzę miłego weekendu. Mnir będzie mniej bo jutro na tygodniowe wczasy
cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
reklama
zla jestem, rozmrozilam mieso, duzo miesa, zaczelam piec lopatke, szykowac fileta na jutro i dzwoni tesciowa, ze nie przyjada, o facetowi szwagierki siadlo auto, Tomek mowi to ja przyjade po ciebie a ona mowi, ze Rafala szarpie, tego jej chorego syna i nie chce sie z nim u nas uzerac, bo nam chate rozniesie...wrrr no nic bedzie zarcia na dwa dni

Elifit wlasnie taka farba wlosy se zrobila corka szwagierki lat 11 i ma koncowki czerwone, super wyglada, niby schodzi po 12 myciach

MyDream pod Birmingham ;)

Karolinakato mam nadzieje, ze i u mnie i, przedewszystkim, u Ciebie bedzie wszystko ok! Moze jestem naiwna ale wierze w sile podswiadomosci i, ze pozytywne myslenie przyciaga dobre zdarzenia i na odwrot!

Sancia piekne masz tatuaze! Podobaja mi sie wytatuowani rodzice ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Aj daleko, ja miedzy Londynem a Dover :)

Nie udało się kupić. Były owszem takie na 12 myć ale to oznacza 24 dni czyli więcej niż moje dwa tygodnie urlopu. Zaś do pracy nie bardzo w różowych :/

Witam nową mamę
I życzę miłego weekendu. Mnir będzie mniej bo jutro na tygodniowe wczasy
cb7wugpju04jz4q8.png
Bawcie sie dobrze na urlopie! :)

A po mnie znow nie bardzo widac cokolwiek, kazdy oczy jak 5zl robi jak mowie, ze lada moment 5 miesiac zaczynamy. Niby na wadze przybywa, ale ja bylam mega chuda przed wiec teraz wygladam po prostu normalnie a brzuszek jakikolwiek pojawia sie dopiero poznym popoludniem i tez nie rzuca sie w oczy. Z jednej strony sie ciesze, a z drugiej czuje sie totalnie nie ciazowo bo i samopoczucie normalne wrocilo :p Tak zle i tak niedobrze!

Aj daleko, ja miedzy Londynem a Dover :)

Bawcie sie dobrze na urlopie! :)

A po mnie znow nie bardzo widac cokolwiek, kazdy oczy jak 5zl robi jak mowie, ze lada moment 5 miesiac zaczynamy. Niby na wadze przybywa, ale ja bylam mega chuda przed wiec teraz wygladam po prostu normalnie a brzuszek jakikolwiek pojawia sie dopiero poznym popoludniem i tez nie rzuca sie w oczy. Z jednej strony sie ciesze, a z drugiej czuje sie totalnie nie ciazowo bo i samopoczucie normalne wrocilo :p Tak zle i tak niedobrze!
mi tak wywalil brzuchol, ze az nie wierze, pewnie duzy bede miec, moze taka Twoja uroda, ze bedziesz miec malutki

no wlasnie..czyli jednak mimo wszystko przez te torbielki w glowie ma jakieś wady i sama napisałaś, że urodziła się chora..podziwiam Cię, że tak dzielnie to znosisz bo ja na samą myśl coraz bardziej się zastanawiam co dalej mam robic.. bo wiem, że nie dam rady z chorym dzieckiem a cala rodzina mnie już namawia na terminacje mimo,że nie wiadomo czy to się wchłonie czy nie..
Chora sie urodzila z innego powodu, ma torbiele i kamienie w nerkach i urodzila sie z silna infekcja w drogach moczowych, miala az dwa rodzaje bakterii, w tym bardzo grozna kliebsiella pneumoniae.
O torbielce w glowce i wodniakach dowiedzialam sie po porodzie, wczesniej bylo ok, tylko byly tobiele w nerce.

Olusia jest kochanym dzieckiem, nie wyobrazam sobie zycia bez niej.

Ja jeszcze mialam toxo w ciazy, i na amnio sie nie zgodziłam, bo powiedziałam ze to moje dziecko i i tak bede je kochala chocby nie wiem co, ani sekundy sie nie zastanawialam. Naprawde Olusia jest zdrowa teraz, mimo wszystkich atrakcji na poczatku. Z wielu rzeczy wyrosla, np nie ma tej torbieli w glowce. Nozki, raczki, wszystko ma sprawne. Mowi, slyszy, widzi, a to najwazniejsze.

Teraz maluch tez ma cos z nerka, i jedyne czego ja chce, procz tego zeby to zaniknelo, to byc pod opieka dobrych lekarzy..

Wszystko bedzie dobrze [emoji6] tylko trzeba w to uwierzyc a nie wmawiac sobie najgorsze.

1467467962-1d1mld.jpeg

Tu zdj mojej Olusi [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie, że taki pozytywny odzew. Ja ani w tej ciąży ani w Bazylkowej (ani tym bardziej w straconej) nie ogłaszałam wiadomości publicznie na FB, jakoś nie odczuwałam takiej potrzeby. Ale jak dodałam Bazylka w rubryce "rodzina" to się gratulacje posypały. Wszyscy wiedzieli jak bardzo chciałam mieć maluszka. A wcześniej, to zanim zaszłam w ciążę na każde święta, urodziny itp. dostawałam masę życzeń, żebym się wreszcie doczekała dziecka.

Ale przestronna hawiera dla maluszka. Wygodnie mu tam :happy:
Ja tez jakos nie oglaszam. Urodze, to dodam zdjecie, na razie nie chce [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry