reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Piękna córa! Jakie oczy ma bajeczne! :) Dobrze, że jest już cała i zdrowa. Rzeczywiście, przy różnych problemach zdrowotnych przy narodzinach jest duża szansa na ich wyeliminowanie z biegiem czasu :) sama znam historię wcześniaka, na którego uratowanie były naprawdę nikłe szanse, wciąż odwiedza całą masę specjalistów , ale po 4 latach juz właściwie nikt nie rozpozna pośród innych przedszkolaków, że Mały miał jakiekolwiek problemy :)
No dokladnie [emoji6] o tym mowie, trzeba walczyć o dziecko, o jego zdrowie. Nie wolno sie poddawac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izul masz fenistil albo cos przeciwhistamiwego contrahis hitaxa? Chociaż wapno. Mój syn tak tez reaguje na komary jak miał 8miesiecy to właśnie tak w brew go ugryzl i miał tak samo . Tydzień schodzilo. 3tyg pozniej ugryzl go w wargę. Urosla razy 4!!!!
Wapna nie moze, odklada sie w nerkach.

Fenistil mam w masci, ale nie pomogl, teraz daje jej inne leki to nie chce tak mieszac

Oszaleje za chwile wpadam w takie nerwy ze nie moge. Nie wiem juz co mam robic. Moj syn ma 6 lat i jest nie dobry dostał klapsa ode mnie . moja matka broni go a on pyskuje ciągle podważa moje słowa do niego i mnie przy nim krytykuje. Wpadam w szal coraz częściej krzycze i rozwalam wszystko co na mojej drodze. Ona ma to w dupie wszystko ze jestem w ciazy i ze boli mnie to. Ostatnio mi pow ze olek jest jej a te dziecko moje. Nie jestem z Olka tata . mam nowego partnera. Pow mi ze idź jeszcze więcej bachow sobie zrob. Ja wpadlam w szal. Boje się o dziecko w tych nerwach. Nie umiem sie uspokoic leze. I placze

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Twoje dziecko i Twoja sprawa jak sie zajmujesz, zasluzyl na klapsa to zasluzyl i juz, Ty go wychowujesz nie Twoja mama i sie nie przejmuj, ja zapowiedzialam, ze jak ktos mi sie wtraci do wychowania dziecka to pozaluje

Kupiłam rudą szamponetke. 4-8 myć ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

No dokladnie [emoji6] o tym mowie, trzeba walczyć o dziecko, o jego zdrowie. Nie wolno sie poddawac

Córa mojej przyjaciółki urodziła się bodajże w 27 tygodniu ciąży. Nie ważyła nawet kilograma i miała chyba wszystkie możliwe problemy. W ciągu pierwszych dni życia miała operację serca, płuc, przewodu pokarmowego i przeszła wylew. Za 2,5 tygodnia ma 11 urodziny. jest normalnym dzieckiem i nikt by nawet nie pomyślał, że tyle przeszła.

Tak z innej beczki. Kochane w czwartek Zaplacilam za mieszkanie ok 2100 kaucja i miesiąc mieszkania. Dzis okazalo sie ze moj stracił prace... Mialam umowe ustną boję się ze nie odZyskam pieniedzy a nawet się. Nie wprowadziłam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry