xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tak:ja pierdziele a teraz jak sie czuje?
[emoji20]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak:ja pierdziele a teraz jak sie czuje?
o matulu!!!bylas z nia na ip?
Bylam z nia u lekarza wczoraj, dostala leki i troche jej pomogly juz, bo moze ociupinke otworzyc oczko. No tak ma bidulka, co roku jest to samo.. uczulona jest na komary, ale nic sie nie da zrobic, alergolog mowi ze jedynie chronic przed ugryzieniami, no ale tez nie zawsze sie da [emoji20]o matulu!!!bylas z nia na ip?
Jakies inne krople dostala, zyrtek czy jakos tak. Do tego krople do oczu i antybiotyk bo jej to oczko ropieje.. robie jej jeszcze zimne oklady, i chcialam robic oklady z rumianku, no ale Olusia nie pozwoli.Witam ponownie mamusie
Sancia musisz jakoś sie uspokoic kochana. Żaden krzyk i nerwu niestety nie pomogą. Olej to co mowi twoja mama. Jesli Cie nie rozumie i nie jest po twojej stronie to musisz albo ograniczyc z nia kontakt albo nie reagować.
Izulka sliczna córcia mam nadzieje ze uczulenie szybko jej zejdzie i bedzie dobrze. Probowalas kropelek fenistil? Moj maly jak dostal uczulenia to nam pomogly bardzo. Co prawda nie od owadów ale od amoksycyliny ale bardzo szybko pomogly.
Ja troche wczoraj i dzis zaszalalam. Obcielam wlosy i rozjasnilam koncowki. Skoro mowicie ze nie szkodzi to dzidzi to przestałam wygladac jak zombi. Dzis na zakupy ruszyłam dla siebie. Mam jutro urodziny wiec mężu mi zafundowal zakupy. Ladna sukienusia sie trafila spodnie ciazowe i pare koszulek na lato. Spodnie jeszcze troche za duże ale te rozmiar mniejsze byly by na 3 tyg wiec to bez sensu.
Odnosnie ruchow to ja tez nie czuje caly czas. Czasami mam caly dzień cisze i dopiero orzed snem się kręci. Tylko ze ja w twoim przypadku slucham serduszka i juz sie nie denwrwuje.
Boze kochany az dziecka szkodaBylam z nia u lekarza wczoraj, dostala leki i troche jej pomogly juz, bo moze ociupinke otworzyc oczko. No tak ma bidulka, co roku jest to samo.. uczulona jest na komary, ale nic sie nie da zrobic, alergolog mowi ze jedynie chronic przed ugryzieniami, no ale tez nie zawsze sie da [emoji20]
Nooo... a mi kebaby każe jeść! Hihi! U mnie nawet zjedzone jabłko widać, więc zazdroszczę przemiany materii. Ja sobie lubię tłumaczyć, że problemy z figurą mam przez niedoczynność tarczycy i jej auto immunologiczne zapalenie, ale to pociesza tylko do momentu, gdy zdam sobie sprawę jak marną to jest wymówkąZachudzona wrecz haha jem na potege, ale przemiana materii i wygladam jak patyk ;-) Zrobie fotke mojego brzuszka jutro przed praca, bo wieczorami moj kalkulator robi zalosne ujecia.
Niekoniecznie. I spokojnie doczekasz się brzuszka.@Luxuorius albo wywali w ostatniej chwili i popęka :/ no zobaczymy i tak nie mamy wpływu...
Śliczna dziewczynka. Moje marzenie: córcia z ciemnymi włoskami i niebieskimi oczkamiChora sie urodzila z innego powodu, ma torbiele i kamienie w nerkach i urodzila sie z silna infekcja w drogach moczowych, miala az dwa rodzaje bakterii, w tym bardzo grozna kliebsiella pneumoniae.
O torbielce w glowce i wodniakach dowiedzialam sie po porodzie, wczesniej bylo ok, tylko byly tobiele w nerce.
Olusia jest kochanym dzieckiem, nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Ja jeszcze mialam toxo w ciazy, i na amnio sie nie zgodziłam, bo powiedziałam ze to moje dziecko i i tak bede je kochala chocby nie wiem co, ani sekundy sie nie zastanawialam. Naprawde Olusia jest zdrowa teraz, mimo wszystkich atrakcji na poczatku. Z wielu rzeczy wyrosla, np nie ma tej torbieli w glowce. Nozki, raczki, wszystko ma sprawne. Mowi, slyszy, widzi, a to najwazniejsze.
Teraz maluch tez ma cos z nerka, i jedyne czego ja chce, procz tego zeby to zaniknelo, to byc pod opieka dobrych lekarzy..
Wszystko bedzie dobrze [emoji6] tylko trzeba w to uwierzyc a nie wmawiac sobie najgorsze.
Tu zdj mojej Olusi [emoji6]
Bidulka. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.Ja wczoraj w osrodku z corka bo ja komar ugryzl a ma uczulenie, dziecko oko jak balon, duszno, goraco, ja w ciazy (widocznej przeciez), i NIKT mnie nie puscil a same stare chlopy siedzialy! A myslalam ze tamte roczniki to gentelmeni.. eh, siedzialam z placzacym dzieckiem 2 i pol godziny.. no moze nie plakala caly czas, no ale ja bolalo, to co jakis czas poplakiwala i sie denerwowala.. dobrze ze maz byl ze mna, bo chyba bym nie dala rady..
Piękna córa! Jakie oczy ma bajeczne! Dobrze, że jest już cała i zdrowa. Rzeczywiście, przy różnych problemach zdrowotnych przy narodzinach jest duża szansa na ich wyeliminowanie z biegiem czasu sama znam historię wcześniaka, na którego uratowanie były naprawdę nikłe szanse, wciąż odwiedza całą masę specjalistów , ale po 4 latach juz właściwie nikt nie rozpozna pośród innych przedszkolaków, że Mały miał jakiekolwiek problemyChora sie urodzila z innego powodu, ma torbiele i kamienie w nerkach i urodzila sie z silna infekcja w drogach moczowych, miala az dwa rodzaje bakterii, w tym bardzo grozna kliebsiella pneumoniae.
O torbielce w glowce i wodniakach dowiedzialam sie po porodzie, wczesniej bylo ok, tylko byly tobiele w nerce.
Olusia jest kochanym dzieckiem, nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Ja jeszcze mialam toxo w ciazy, i na amnio sie nie zgodziłam, bo powiedziałam ze to moje dziecko i i tak bede je kochala chocby nie wiem co, ani sekundy sie nie zastanawialam. Naprawde Olusia jest zdrowa teraz, mimo wszystkich atrakcji na poczatku. Z wielu rzeczy wyrosla, np nie ma tej torbieli w glowce. Nozki, raczki, wszystko ma sprawne. Mowi, slyszy, widzi, a to najwazniejsze.
Teraz maluch tez ma cos z nerka, i jedyne czego ja chce, procz tego zeby to zaniknelo, to byc pod opieka dobrych lekarzy..
Wszystko bedzie dobrze [emoji6] tylko trzeba w to uwierzyc a nie wmawiac sobie najgorsze.
Tu zdj mojej Olusi [emoji6]