aneta_ck
Fanka BB :)
No ja właśnie chciałam później na to połówkowe, żeby już był powiedzmy ten 21-22 tc, ale mi powiedzieli, że ten 18 z groszem wystarczy, bo z usg dziecko wychodzi starsze. I to był jedyny termin kiedy mi mogli zaproponować, bo potem ta lekarka co robi usg jedzie na urlop i jak wróci to niby już za późno będzie. Pytałam o to moją gin, czy to nie za szybko i czy nie lepiej zrobić później gdzie indziej to połówkowe, ale ona potwierdziła mi to co powiedzieli w tamtym gabinecie, że to spokojnie wystarczy. No i teraz już nie wiem co robić...
Normalnie szefowa psychopatka. Nie dziwię się, że uciekłaś na L4
Przytulam. Będzie dobrze.
A kto Ci powiedział, że przed 20 tc mogłoby być niemiarodajne? Moja gin stwierdziła, że ten moment kiedy ja idę, to jest jak najbardziej ok.
Zrob wtedy kiedy masz termin. Ja tak na prawde to polskie polowkowe mialam w 17 tyg. Jak bylam w tej klinice z ta przegrodą. Opis na 3 jartki dostalam zdjecie super serducha. Wszystkie przeplywy ponierzone. Budowa pepowiny itd. Oczywiscie lekarz zaznaczyl ze to trochę wczesnie ale wszystko dobrze bylo. Teraz tylko czeka mnie tzw organscreening czyli podgląd wszystkich narządów. Ale do rzeczy to badanie ma przedzial dokladnie taki 18 plus 0 do 22 plus zero wiec sie nie martw. Jestes w ramach badania. To tak jak z pierwszym prenatalnym tez ma swoje widelki. Jesli lekarze mówią ze jesteś w dobrym terminie to sie nie martw