Antiope
Fanka BB :)
Ja po warsztatach. Jestem zmęczona i rozczarowana. Zawsze były super prezenty, a teraz straszna lipa; głównie ulotki i parę mini próbek. Nic konkretnego. Jedyny wykład jaki był, to ten z instytutu mikroekologii z Poznania. Być może z nimi uda mi się w pełni zdiagnozować wszystkie alergie i netolerancje Bazylka.
Oj współczuję. Denerwuje mnie takie podejście do człowieka.Jak mnie juz ta sluzba zdrowia wkurza pierw kaza byc na 9 bo wtedy bd wyniki to ja przychodze i mowi mi zebym byla na 10 przychodze super ale jednego wyniku nie ma i gowno to interesuje przecież ich nikt nie wie gdzie jest. Dzwonie do szpitala roztaczają sie w połowie nikt nic nie wie i będę szla na drugi koniec miasta bo jakas piz** nie umie dopilnować tego za co jej placa
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przecież jedno spóźnienie z zapłatą ubezpieczenia nie powinno skutkować cofnięciem ubezpieczenia, tylko co najwyżej jakąś karą, czy coś...My dostaliśmy właśnie list z zusu, ze od dwóch lat nie mamy ubezpieczenia, bo dwa lata temu spóźniłem sie z płaceniem składek. Rewelacyjni są
Nie rozumiem tego, bo jak jeszcze nie miałam dzieci i ktoś z otoczenia zachodził w ciążę, czy rodził dziecko, to strasznie byłam podekscytowana, że będzie kolejne dziecko którym będę się mogła zająć, wziąć na ręce, przytulić. Zawiść to straszna cecha.wczoraj tesciowa sama powiedziala, ze poki nie bylam w ciazy to szwagierka byla czesto u nas a jak jeszcze mieszkalismy kilka blokow obok nich to w wolne dni przesiadywala ciagle u nas...a teraz potrafi nam wykrzyczec takie cos
ja ją rozumiem, ona chce drugie dzicko, jej facet nie chce, boli ją to, ale na Boga przeciez ona nie moze innym kobietom zabronic zachodzic w ciaze, bo ona nie bedzie miec juz drugiego dziecka...my sie boimy, ze jak urodze to ona w jakas depesje popadnie, z jednej strony jest nam jej zal a z drugiej mamy ochote ja zabic za to zachowanie
Nie powinni się przyczepić, bo przecież po pierwsze pracujesz od roku i zaszłaś już pracując, po drugie nie poleciałaś od razu na zwolnienie, tylko jednak zamierzasz pracować przez większość ciąży.ja jestem ciekawa co u mnie bedzie z zusem, bo ide na l 4 we wrzesniu i to bedzie rok od zatrudnienia i czy sie nie dowala, bo znajac ich to...