No to trzymamy kciuki !!! [emoji33]Weź mi nic nie mów, ja już mam skurcze i ADHD. A przeklinam... Bardzo nie na miejscu jak na kobietę.
Matko¡!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymamy kciuki !!! [emoji33]Weź mi nic nie mów, ja już mam skurcze i ADHD. A przeklinam... Bardzo nie na miejscu jak na kobietę.
Matko¡!!!!!!!!!!!!!!!
Moja corka miala torbiel przegrody przezroczystej i ma wodniaki mozgu. Nic jej nie jest, madre dziecko [emoji6]Dziewczyny mam dość...ciąża to niby taki super okres,szczęśliwy i w ogóle..a dla mnie to najgorsze,najbardziej stresujące miesiące w moim życiu... byłam dziś na II prenatalnym usg..pomijam fakt, że lekarz go nie wykonał bo stwierdził, że jest za wcześnie i mi przełożył termin na za tydzień..jedyne co zrobił to pomierzył sobie jakieś parametry, w tym głowe dziecka..i co? okazało się, że ma torbiele w jednej z półkuli mózgu co może świadczyć o poważnych wadach genetycznych..mam dość tej ciąży, tego wszystkiego, jestem tak załamana..myślałam,że po prawidłowym wyniku NIFTY już nic złego się wydarzy...nie wiem to myśleć o tym wszystkim..
Ja tez mialam isc przed wczasami na prenatalne polowkowe, i bylby to 19 tydzien, a z usg 20, ale z moja gin ustalismy w koncu ze zrobie jak z wczasow wroce, to bedzie 21 mc, z usg 22. Podobno bedzie lepiej widac ta nerke itdNo ja właśnie chciałam później na to połówkowe, żeby już był powiedzmy ten 21-22 tc, ale mi powiedzieli, że ten 18 z groszem wystarczy, bo z usg dziecko wychodzi starsze. I to był jedyny termin kiedy mi mogli zaproponować, bo potem ta lekarka co robi usg jedzie na urlop i jak wróci to niby już za późno będzie. Pytałam o to moją gin, czy to nie za szybko i czy nie lepiej zrobić później gdzie indziej to połówkowe, ale ona potwierdziła mi to co powiedzieli w tamtym gabinecie, że to spokojnie wystarczy. No i teraz już nie wiem co robić...
Normalnie szefowa psychopatka. Nie dziwię się, że uciekłaś na L4
Przytulam. Będzie dobrze.
A kto Ci powiedział, że przed 20 tc mogłoby być niemiarodajne? Moja gin stwierdziła, że ten moment kiedy ja idę, to jest jak najbardziej ok.
Podobno nawet do 24 tc mozna robic to badanieNoo ale karnych nie dam rady obejrzeć haha
Antiope mówią że najlepiej po ukończonym 20 tyg. A co doktor Google mówi? - 18-22 tc mówi więc luz
No mecz byl masakra.. nigdy nie ogladam a wczoraj ogladalam.. ale i tak zaszli daleko [emoji4]Weź mi nic nie mów, ja już mam skurcze i ADHD. A przeklinam... Bardzo nie na miejscu jak na kobietę.
Matko¡!!!!!!!!!!!!!!!
No może jak się chce zwrócić uwagę na konkretny narząd, to lepiej...Ja tez mialam isc przed wczasami na prenatalne polowkowe, i bylby to 19 tydzien, a z usg 20, ale z moja gin ustalismy w koncu ze zrobie jak z wczasow wroce, to bedzie 21 mc, z usg 22. Podobno bedzie lepiej widac ta nerke itd
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ponoć ta lekarka od połówkowego wraca z urlopu po moim 22 tc i to już będzie absolutnie za późno na połówkowe...