reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry dziewczynki.
Czekam u lekarza. Od wizyty z 22 czerwca cały czas co kilka dni przy podcieraniu sobie poplamiam.
Wczoraj wieczorem plamka na majtkach czekoladowa, dziś rano przy sikaniu na papierze. Noż qurwa oszalec można. Każda wizyta w wc to stres czy zobaczę coś brudnego czy nie. Kazał się meldowac jak będzie się cos działo czyli czytaj - żywa krew lub bóle.
Ja nie mam, ale czekać do wizyty też nie będę do wtorku bo zwariuje dla mnie przy zdrowej nie zagrażającej życiu dziecka ciąży nie powinno być żadnych plamien!! Nie ważne czy żywa krew, czy brąz, czekolada, czy qurwa Mac toffi. chcę po prostu cieszyć się moja ostatnia ciąża!!!! A nie co wizyta w kiblu płakać i zaś wpisywać w wyszukiwarkę gogle " plamienia w ciąży" i dolowac się psychicznie. Niech mnie badają nawet cały dzień ale chcę wiedzieć co się dzieje. Bo takie atrakcje w wc miazdzą mnie psychicznie!!!!!!

Mam zle przeczucia. Niewiem ale boję się okropnie!

Proszę trzymajcie kciuki.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrażam sobie jak się czujesz. Też by mnie potwornie stresowały takie plamienia. Musisz wierzyć, że będzie dobrze. Na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby szybko znaleźli przyczynę i ją wyeliminowali. Dawaj od razu znać po wizycie co Ci powiedzieli.

reklama
Mój Robaczek daje o sobie znac az spać nie moge. [emoji16][emoji16][emoji16] wije sie i bulgocze. To piękne uczucie. W prawdzie zauwazylam aktywność dzidzi na wieczór i nocą. Jakby ten mały człowiek wiedział że tata wraca nocą z pracy. I zaczelam odczuwac jak leze na jednym albo drugim boku. Ciesze sie ze juz moge to czuc na pewno gdyby nie skóra na brzuchu czulabym mocniej malenstwo. 29 polowkowe mam nadzieje ze do tego czasu bd to mocne kopniaczki :)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki.
Czekam u lekarza. Od wizyty z 22 czerwca cały czas co kilka dni przy podcieraniu sobie poplamiam.
Wczoraj wieczorem plamka na majtkach czekoladowa, dziś rano przy sikaniu na papierze. Noż qurwa oszalec można. Każda wizyta w wc to stres czy zobaczę coś brudnego czy nie. Kazał się meldowac jak będzie się cos działo czyli czytaj - żywa krew lub bóle.
Ja nie mam, ale czekać do wizyty też nie będę do wtorku bo zwariuje dla mnie przy zdrowej nie zagrażającej życiu dziecka ciąży nie powinno być żadnych plamien!! Nie ważne czy żywa krew, czy brąz, czekolada, czy qurwa Mac toffi. chcę po prostu cieszyć się moja ostatnia ciąża!!!! A nie co wizyta w kiblu płakać i zaś wpisywać w wyszukiwarkę gogle " plamienia w ciąży" i dolowac się psychicznie. Niech mnie badają nawet cały dzień ale chcę wiedzieć co się dzieje. Bo takie atrakcje w wc miazdzą mnie psychicznie!!!!!!

A ja wierze, że Twoja ciaza jest zdrowa po prostu ma taki "urok". Te nerwy nie są dobre. Moja mama pol roku miala miesiaczke w ciąży jak się zatrzymala i poszla do lekarza , a ten powiadomil ja ze za 3 miesiace rodzi to miala oczy jak 5 zl. [emoji16][emoji16]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki.

Będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Dzień dobry dziewczynki.

Kochana trzymam mocno kciuki za Was. Daj znac od razu jak wyhdziesz od lekarza.

Joshi trzymam za Cb i kciuki i za dzieciatko, sie nie denerwuj, wszystko bedzie ok!!!
Karolina za Cb tez trzymam kciuki, torbiele sie wchlaniaja wiec spokojnie!

reklama
Do góry