reklama
sancia880
Fanka BB :)
Nie wiem jak to jest ale mam wrazenie , ze lapie mnie sie wszystko. ..ogolnie to hormony dlatego zwedza ale jakby bylo cos powaznego to chyba ciagle by tak bylo. Aby do 7 grudnia i utule moje male drugie marzenie.dla dziecka chyba wszystko zniose... Chodz czasem chce mi sie juz plakac i nie lubie kiedy ktos mi mowi ze pieprze i ciazs to piekne chwile :/.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mowie ludziom wprost, ze marze juz o grudniu, by urodzic, bo mam dosc mdlosci, pryszczy, tlustych wlosow, z jednej strony chce sie cieszyc ciaza a z innej chce juz urodzicNie wiem jak to jest ale mam wrazenie , ze lapie mnie sie wszystko. ..ogolnie to hormony dlatego zwedza ale jakby bylo cos powaznego to chyba ciagle by tak bylo. Aby do 7 grudnia i utule moje male drugie marzenie.dla dziecka chyba wszystko zniose... Chodz czasem chce mi sie juz plakac i nie lubie kiedy ktos mi mowi ze pieprze i ciazs to piekne chwile :/.
mam to samo jakos ta ciąża mnie wcale nie cieszy. ..
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Ja ciagle coś jak nie zęby to tarczyca. .. Jak nie to to syn ma ospeja mowie ludziom wprost, ze marze juz o grudniu, by urodzic, bo mam dosc mdlosci, pryszczy, tlustych wlosow, z jednej strony chce sie cieszyc ciaza a z innej chce juz urodzic
elifit
Moderatorka
smaruuj bo jak swędzi to mogą rozstępy przyjść.mnie brzuch swedzi, ale to ponoc normalne, bo skora sie rozciaga, nie swedzi codziennie tylko raz na jakis czas
Link do: Felt Mobile aaa muszę przestać oglądać pinteresta
ja się w ogóle nie czuje jak w ciąży, pewnie dopiero czując ruchy tak naprawdę się wczuję. Nawet wczoraj to mówiłam mężowi.
A co do cieszenia to jeszcze przyjdzie ten czas, myślę że ok. 20tc już będziemy weselsze
Tuiles
Kalendarzo - kalkulator chiński wyliczający płeć NIE DZIAŁA! Także Antiope - spokojnie jeszcze może się okazać dziewczynka. U mnie była dziewczynka liczona tym kalendarzem na wszystkie możliwe sposoby. I puls malucha też był wysoki - więc dziewczyna miała być jak nic. A tu dzisiaj się okazało, że chłopak na całego! Także będzie pierworodny!
no musze zaczac czyms smarowac, ciekawe czy zaczna mi wychodzic rozstepy czy niesmaruuj bo jak swędzi to mogą rozstępy przyjść.
ja się w ogóle nie czuje jak w ciąży, pewnie dopiero czując ruchy tak naprawdę się wczuję. Nawet wczoraj to mówiłam mężowi.
A co do cieszenia to jeszcze przyjdzie ten czas, myślę że ok. 20tc już będziemy weselsze
mojeboje
smaruuj bo jak swędzi to mogą rozstępy przyjść.
I tak przez kilka tygodni a potem brzuchy urosną, ciężko będzie spać, ruszyć się i znów będziemy narzekać Ale to już blisko finiszu będzie.
reklama
gratuluje synka!!!Kalendarzo - kalkulator chiński wyliczający płeć NIE DZIAŁA! Także Antiope - spokojnie jeszcze może się okazać dziewczynka. U mnie była dziewczynka liczona tym kalendarzem na wszystkie możliwe sposoby. I puls malucha też był wysoki - więc dziewczyna miała być jak nic. A tu dzisiaj się okazało, że chłopak na całego! Także będzie pierworodny!