reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Goździki zaopatrz się w goździki i ssij

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dupa dupa dostalam znieczulenie dla kobiet w ciąży. Ludzie te zniesienieczulenie jest do dupy! Normalnie na zywca twal mi zeba malo tego korzen został wsadzał mi śrubokręt bolalo tak ze wylam. Wyrwalam 6 nigdy wiecej!!! Nigdy nie wyrwe zeba z takim znieczuleniem. Siedze w taxi i wyje w nieboglosy

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. Mam nadzieje, że niedługo poczujesz się lepiej.

elifit a goździki mają działanie przeciwbólowe?

Ja 173. M 174. Dzieci: 3800g i 58cm oraz 3700g i 57cm. Tylko jeden dzień chodzili w ubraniach 56. Teraz to chyba będę szukać ubran na 50cm. Bliźniaki rodzą sie o kg mniejsze niz dzieci we wcześniejszych ciążach- tak twierdzi lekarz :(

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam prośbę. Sprawdźcie proszę na liście mamuś i dzieciaków, czy są u was jakieś błędy np. informacje w niewłaściwej linijce, nie ten co trzeba kolor podkreślenia (np. dziewczynka na niebiesko zamiast różowo) itp., bo napisała do mnie Iza, że u niej na komórce pojawiają się podobne błędy, podczas kiedy u mnie w komputerze ich nie ma. Napiszcie czy macie błędy i czy korzystacie z komputera czy z komórki i z jakiej aplikacji. Zastanawiam się jak to naprawić, żeby u wszystkich było dobrze, bo u mnie jest tak jak trzeba.

Sancia, o matko. Biedna Ty! Pomyśl sobie jednak że już po wszystkim i ze teraz będzie tylko lepiej.

f2w3yx8d53zjrig5.png
Wiem, ale myslalam ze to bd ciach i juz. Wiecie co pow mi ze moge kanalowo go Leczyc wiec ja mu pow ze słyszałam ze moge to na nfz zrobic. On tak ale mi sie nie oplaca. Wiec z racji tej ze 2 razy plaba mi wypadla pozbylam sie. Cena? 250 zl .... [emoji52] [emoji52]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sancia straszne oby szybko przestalo bolec

Antiope ja nie mam synka i córy. A tak to nie widzę żeby u kogoś bledy byly. Wcześnie u Anety a juz poprawione jest

Do góry