No błąd już naprawiony, tylko, że u mnie źle było tylko to, że było w złej linijce, bo kolor był dobry. A Ty z czego korzystasz? Z telefonu? Jaka aplikacja. Pytam, bo chcę się zorientować czy to np. jedna aplikacja ma tylko błędy, czy wszystkie i czy w komputerze błędy też się pojawiają.
No właśnie u mnie karelka jest dobrze.
Izu też mi mówiła o tym błędzie. Izu, czy ty nie korzystasz przypadkiem z tej samej aplikacji?
Korzystaj, bo taka laba nie zdarza się często, a teraz jak się młodsze urodzi, to już w ogóle. Jam my nie mieliśmy teraz młodego na 2 dni, bo szliśmy na imprezę i potem dopiero w następny dzień po imprezie odbieraliśmy go wieczorem, to odpoczywałam ile wlezie. Tęskniłam za małym (uświadomiłam to sobie zwłaszcza jak już go zobaczyłam), ale fajnie było tak przez chwilę się niczym nie przejmować.
Mnie swędzi na nogach trochę, ale mnie przed ciążą też swędziała. Mam problemy z tarczycą faktycznie, ale cały czas jestem na lekach.
A ja to bym sobie pochodziła w tej ciąży i nacieszyła się nią jak najdłużej, bo to moja ostatnia. Z bazylim niby nie mogłam się już doczekać października, ale przy tym czułam się mega kobieco i seksownie i generalnie super. Teraz przez mdłości na początku mniej, ale odkąd zniknęły coraz bardziej zaczynam zbliżać się do stanu z bazylowej ciąży.
No ja właśnie też dopiero zaczynam się powoli czuć jak w ciąży w miarę z rosnącym brzuchem. Może jak dzidzia zacznie kopać na całego znów poczuję się boginią seksu
Gratuluję synka.
Mnie z jednego kalendarza wychodzili sami chłopcy, ale z drugiego same dziewczynki, nawet tam gdzie powinien być chłopiec, bo się urodził Bazyli. Także ten kalendarz chiński, to albo pic na wodę i w jego 85% skuteczność nie wierzę, albo jest też inna opcja, że w internecie jest cała masa podróbek, gdzie losowo powrzucali dziewczynki i chłopców w różne miejsca.