reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie wiem jak to jest ale mam wrazenie , ze lapie mnie sie wszystko. ..ogolnie to hormony dlatego zwedza ale jakby bylo cos powaznego to chyba ciagle by tak bylo. Aby do 7 grudnia i utule moje male drugie marzenie.dla dziecka chyba wszystko zniose... Chodz czasem chce mi sie juz plakac i nie lubie kiedy ktos mi mowi ze pieprze i ciazs to piekne chwile :/.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak to jest ale mam wrazenie , ze lapie mnie sie wszystko. ..ogolnie to hormony dlatego zwedza ale jakby bylo cos powaznego to chyba ciagle by tak bylo. Aby do 7 grudnia i utule moje male drugie marzenie.dla dziecka chyba wszystko zniose... Chodz czasem chce mi sie juz plakac i nie lubie kiedy ktos mi mowi ze pieprze i ciazs to piekne chwile :/.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mowie ludziom wprost, ze marze juz o grudniu, by urodzic, bo mam dosc mdlosci, pryszczy, tlustych wlosow, z jednej strony chce sie cieszyc ciaza a z innej chce juz urodzic :)

mnie brzuch swedzi, ale to ponoc normalne, bo skora sie rozciaga, nie swedzi codziennie tylko raz na jakis czas
smaruuj bo jak swędzi to mogą rozstępy przyjść.

Link do: Felt Mobile aaa muszę przestać oglądać pinteresta :p

ja się w ogóle nie czuje jak w ciąży, pewnie dopiero czując ruchy tak naprawdę się wczuję. Nawet wczoraj to mówiłam mężowi.

A co do cieszenia to jeszcze przyjdzie ten czas, myślę że ok. 20tc już będziemy weselsze :)

Kalendarzo - kalkulator chiński wyliczający płeć NIE DZIAŁA! :) Także Antiope - spokojnie jeszcze może się okazać dziewczynka. U mnie była dziewczynka liczona tym kalendarzem na wszystkie możliwe sposoby. I puls malucha też był wysoki - więc dziewczyna miała być jak nic. A tu dzisiaj się okazało, że chłopak na całego! :) Także będzie pierworodny!

ja się w ogóle nie czuje jak w ciąży, pewnie dopiero czując ruchy tak naprawdę się wczuję. Nawet wczoraj to mówiłam mężowi.

A co do cieszenia to jeszcze przyjdzie ten czas, myślę że ok. 20tc już będziemy weselsze :)
no musze zaczac czyms smarowac, ciekawe czy zaczna mi wychodzic rozstepy czy nie

I tak przez kilka tygodni a potem brzuchy urosną, ciężko będzie spać, ruszyć się i znów będziemy narzekać;) Ale to już blisko finiszu będzie.

reklama
Kalendarzo - kalkulator chiński wyliczający płeć NIE DZIAŁA! :) Także Antiope - spokojnie jeszcze może się okazać dziewczynka. U mnie była dziewczynka liczona tym kalendarzem na wszystkie możliwe sposoby. I puls malucha też był wysoki - więc dziewczyna miała być jak nic. A tu dzisiaj się okazało, że chłopak na całego! :) Także będzie pierworodny!
gratuluje synka!!!

Do góry