reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja na chwile tak z innej beczki, ale powiedzcie mi proszę czy można jeść w ciazy zsiadle mleko (takie sklepowe), bo niby mleko powinno być pasteryzowane, a w takiej formie nie jest ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

No błąd już naprawiony, tylko, że u mnie źle było tylko to, że było w złej linijce, bo kolor był dobry. A Ty z czego korzystasz? Z telefonu? Jaka aplikacja. Pytam, bo chcę się zorientować czy to np. jedna aplikacja ma tylko błędy, czy wszystkie i czy w komputerze błędy też się pojawiają.

No właśnie u mnie karelka jest dobrze.
Izu też mi mówiła o tym błędzie. Izu, czy ty nie korzystasz przypadkiem z tej samej aplikacji?

Korzystaj, bo taka laba nie zdarza się często, a teraz jak się młodsze urodzi, to już w ogóle. Jam my nie mieliśmy teraz młodego na 2 dni, bo szliśmy na imprezę i potem dopiero w następny dzień po imprezie odbieraliśmy go wieczorem, to odpoczywałam ile wlezie. Tęskniłam za małym (uświadomiłam to sobie zwłaszcza jak już go zobaczyłam), ale fajnie było tak przez chwilę się niczym nie przejmować.

Mnie swędzi na nogach trochę, ale mnie przed ciążą też swędziała. Mam problemy z tarczycą faktycznie, ale cały czas jestem na lekach.

A ja to bym sobie pochodziła w tej ciąży i nacieszyła się nią jak najdłużej, bo to moja ostatnia. Z bazylim niby nie mogłam się już doczekać października, ale przy tym czułam się mega kobieco i seksownie i generalnie super. Teraz przez mdłości na początku mniej, ale odkąd zniknęły coraz bardziej zaczynam zbliżać się do stanu z bazylowej ciąży.

No ja właśnie też dopiero zaczynam się powoli czuć jak w ciąży w miarę z rosnącym brzuchem. Może jak dzidzia zacznie kopać na całego znów poczuję się boginią seksu :-p

Gratuluję synka.
Mnie z jednego kalendarza wychodzili sami chłopcy, ale z drugiego same dziewczynki, nawet tam gdzie powinien być chłopiec, bo się urodził Bazyli. Także ten kalendarz chiński, to albo pic na wodę i w jego 85% skuteczność nie wierzę, albo jest też inna opcja, że w internecie jest cała masa podróbek, gdzie losowo powrzucali dziewczynki i chłopców w różne miejsca.
Korzystam tylko z telefonu z aplikacji babyboom :)

Tuiles gratki synka :) ja zawsze chciałam miec najpierw synka a potem dziewczynke ewentulnie albo drugiego chłopca. Sama jestem starszą siostrą dla mojego brata i miał przerabane bo nie za bardzo moglam go obranic. Jedynie slownie a to nie zawsze wystarczało.

Dopiero wrocilam do domu. O 8.03 bylam juz u pediatry z malym a o 10.30 u diabetologa. Nie pytajcie ile razy musialm sie przesiadac miedzy metrem tramwajem a autobusem. A i tak ostatnie 10 min przed diabetologiem to bieglam zeby zdążyć. Moj biedny brzucho :( musze odlezec teraz ze dwie godz.

Tak piszecie o mdlosciach to ja wczesniej tego nie znalam. W zadnej z poprzednich ciaz tego nie miałam a teraz rano jak bym nie zjadla to na pewno bym wymiotowala. Do pierwszych gryzow kanapki musze sie zmuszac bo mi sie cofa. Na szczescie potem jest juz dobrze :)

Próbuje Was nadrobic jak teraz leżę bo mam chwilke czasu. Moje dziecko padło przed chwila i mama ma przerwe ;) szkoda mi go ze sie tak meczy z ta gorączką. Podobno tylko infekcja wirusowa górnych dróg oddechowych i tylko krople do nosa i ibuprofen mają pomoc. Zobaczymy.

Si :/ mam tylko nadzieje, ze nie zostanie to z nami do grudnia.

@elifit dziękuje :) narazie nie ma tragedii , ale nie chce dopuścic żeby było gorzej.

@madzia.ch.1995 mi zmalał w porównaniu do zeszłego tygodnia. Wtedy mikro bo mikro, ale był a teraz znów nie za bardzo go widać.
ja wlasnie po loda pobieglam do sklepu, bo on mi ulge daje w mdlosciach

Macie czasem mniejszy brzuch niz poprzedniego dnia? ;) dzis to mam taki jak przed ciaza tylko ciut powiększony od dolu jak by poprostu mi sie przytylo troche :)
Jasne ze tak. Czasmi rano jest malutki albo inny niz wczoraj. Za to wieczorem jest super duzy. Bardzo lubie byc w ciazy. W ogole mi to nie przeszkadza. Jedynie to troche swiruje ale to orzez te wszystkie krwotoki nerki i Bog wie co tam jeszcze sie działo.

Korzystam tylko z telefonu z aplikacji babyboom :)

Tuiles gratki synka :) ja zawsze chciałam miec najpierw synka a potem dziewczynke ewentulnie albo drugiego chłopca. Sama jestem starszą siostrą dla mojego brata i miał przerabane bo nie za bardzo moglam go obranic. Jedynie slownie a to nie zawsze wystarczało.

Dopiero wrocilam do domu. O 8.03 bylam juz u pediatry z malym a o 10.30 u diabetologa. Nie pytajcie ile razy musialm sie przesiadac miedzy metrem tramwajem a autobusem. A i tak ostatnie 10 min przed diabetologiem to bieglam zeby zdążyć. Moj biedny brzucho :( musze odlezec teraz ze dwie godz.

Tak piszecie o mdlosciach to ja wczesniej tego nie znalam. W zadnej z poprzednich ciaz tego nie miałam a teraz rano jak bym nie zjadla to na pewno bym wymiotowala. Do pierwszych gryzow kanapki musze sie zmuszac bo mi sie cofa. Na szczescie potem jest juz dobrze :)

Próbuje Was nadrobic jak teraz leżę bo mam chwilke czasu. Moje dziecko padło przed chwila i mama ma przerwe ;) szkoda mi go ze sie tak meczy z ta gorączką. Podobno tylko infekcja wirusowa górnych dróg oddechowych i tylko krople do nosa i ibuprofen mają pomoc. Zobaczymy.

ja zauwazylam, ze jak sie zmecze tak napawde to az brzuch ciagnie i wtedy sie klade, bo az chodzic nie mam sily, niech synus szybko zdrowieje!!

reklama
Do góry