reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Leżakuje od południa ale jakoś nie pomaga. Mam nadzieje, że do jutra przejdzie [emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz drugi dzień sie męczę. Biorę trzy tabletki magnezu dziennie i nie pomaga już. Nie mam pomyslu co sie tam wyprawia:) dzidzia sobie trening urządza i mamę wszystko boli. Dół brzucha, góra pod żołądkiem i plecy na dole. Grunt ze lekarz wszystko sprawdził i jestem spokojniejsza. Może macica sie powiększa wszystko idzie do góry i stad takie uczucie. Zakwasy na dole tez czuje ale to to raczej właśnie od powiększania sie domku małego:)

A ja dziś miałam trudny dzień... Za każdym razem jak wypełnia mi się pęcherz i po oddaniu moczu bardzo boli mnie podbrzusze :( pojechałam do lekarza na opiekę całodobową, ale w sumie trafiłam na mało kompetentną lekarkę i nie dowiedziałam się nic więcej niż sama podejrzewałam... Stwierdziła, że to pewnie od pęcherza i kazała brać urosept i żurawit... Mam pytanie do dziewczyn z Krk.. Na którą ip można u nas jechać tak żeby sprawdzili, czy z maluszkiem ok? Jest jakaś ginekologiczna ip?

U nas rano było pięknie, słonecznie i ciepło, a potem się zepsuło, przyszedł deszcz i burza. :sad:

To u nas wczoraj był upalny dzień a koło 17 jak przyszła burza z okropnym deszczem to woda szła drogą równo z krawężnikami. Pozalewało tam kogoś, prądu nie bylo itd. A trwało to może z pól h a takie szkody. A dzis od rana padało ale tak spokojnie i kolo poludnia przestało i nawet sie cieplo zrobiło ale pochmurno :)

Ja juz drugi dzień sie męczę. Biorę trzy tabletki magnezu dziennie i nie pomaga już. Nie mam pomyslu co sie tam wyprawia:) dzidzia sobie trening urządza i mamę wszystko boli. Dół brzucha, góra pod żołądkiem i plecy na dole. Grunt ze lekarz wszystko sprawdził i jestem spokojniejsza. Może macica sie powiększa wszystko idzie do góry i stad takie uczucie. Zakwasy na dole tez czuje ale to to raczej właśnie od powiększania sie domku małego:)

Mnie właśnie boli środek i góra brzucha i to tylko po lewej stronie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dużo będziecie mieć rzeczydo wyprawki kupić? Byłam ostatnio w sklepie i spojrzałam na ceny pajacyków i mnie zgięło. Cieszę się że chociaż ubranek nie będę musiała kupować.

reklama
A ja dziś miałam trudny dzień... Za każdym razem jak wypełnia mi się pęcherz i po oddaniu moczu bardzo boli mnie podbrzusze :( pojechałam do lekarza na opiekę całodobową, ale w sumie trafiłam na mało kompetentną lekarkę i nie dowiedziałam się nic więcej niż sama podejrzewałam... Stwierdziła, że to pewnie od pęcherza i kazała brać urosept i żurawit... Mam pytanie do dziewczyn z Krk.. Na którą ip można u nas jechać tak żeby sprawdzili, czy z maluszkiem ok? Jest jakaś ginekologiczna ip?
Nie jestem pewna.. Może sprawdź siemiradzkiego? Kurczę, nie wiem

Do góry