elifit
Moderatorka
Gorąc dziś.U was ładna pogoda? U nas dziś fatalnie cały dzień w mieszkaniu blee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorąc dziś.U was ładna pogoda? U nas dziś fatalnie cały dzień w mieszkaniu blee
Leżakuje od południa ale jakoś nie pomaga. Mam nadzieje, że do jutra przejdzie [emoji4]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas rano było pięknie, słonecznie i ciepło, a potem się zepsuło, przyszedł deszcz i burza.U was ładna pogoda? U nas dziś fatalnie cały dzień w mieszkaniu blee
U nas rano było pięknie, słonecznie i ciepło, a potem się zepsuło, przyszedł deszcz i burza.
Mnie właśnie boli środek i góra brzucha i to tylko po lewej stronie.Ja juz drugi dzień sie męczę. Biorę trzy tabletki magnezu dziennie i nie pomaga już. Nie mam pomyslu co sie tam wyprawia dzidzia sobie trening urządza i mamę wszystko boli. Dół brzucha, góra pod żołądkiem i plecy na dole. Grunt ze lekarz wszystko sprawdził i jestem spokojniejsza. Może macica sie powiększa wszystko idzie do góry i stad takie uczucie. Zakwasy na dole tez czuje ale to to raczej właśnie od powiększania sie domku małego
Nie jestem pewna.. Może sprawdź siemiradzkiego? Kurczę, nie wiemA ja dziś miałam trudny dzień... Za każdym razem jak wypełnia mi się pęcherz i po oddaniu moczu bardzo boli mnie podbrzusze pojechałam do lekarza na opiekę całodobową, ale w sumie trafiłam na mało kompetentną lekarkę i nie dowiedziałam się nic więcej niż sama podejrzewałam... Stwierdziła, że to pewnie od pęcherza i kazała brać urosept i żurawit... Mam pytanie do dziewczyn z Krk.. Na którą ip można u nas jechać tak żeby sprawdzili, czy z maluszkiem ok? Jest jakaś ginekologiczna ip?