To jakieś niedopatrzenie chyba ... Trzeba pisać do modek?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jakieś niedopatrzenie chyba ... Trzeba pisać do modek?
My wszystko od podstaw [emoji16], czesc rzeczy na córeczkę dostanę od koleżanek co dziewczynki w maju urodziły.Dziewczyny dużo będziecie mieć rzeczydo wyprawki kupić? Byłam ostatnio w sklepie i spojrzałam na ceny pajacyków i mnie zgięło. Cieszę się że chociaż ubranek nie będę musiała kupować.
a co to za magnez, jaki ma składnik aktywny? Najlepiej wchłanialne są mleczany lub cytryniany.Kochana możesz mi przypomnieć jaki ty magnez bierzesz? ja biorę magnetrans 150 mg. Zapomniałam czy dwa razy czy trzy razy dziennie msm brać. I kurde biorę dwa
Może to za mało? [emoji27]
Mój też mnie wczoraj delikatnie rzecz mówiąc Wkur..ił.witam sie po weekendzie.
mimo ze wyjechaliśmy nad jezioro to bylo okropnie... moj niereformowalny facet tak mnie wkurzal ze szok. nie odpoczelam nic.
ciesze sie ze to juz poniedzialek...i siedze sama w domku.
zaliczylam dzis rano wymioty.... po wypiciu wody... głowa mi pęka
wyprawke juz zbieram -przewaznie kupuje używane -szkoda mi kasy na nowe
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dużo będziecie mieć rzeczydo wyprawki kupić? Byłam ostatnio w sklepie i spojrzałam na ceny pajacyków i mnie zgięło. Cieszę się że chociaż ubranek nie będę musiała kupować.
oj to mi tak probuje Tomka rodzina wciasnac stare brzydkie ubranka, odmiawiwm i jest obrazaJa bym chciała dostać jak najmniej ubranek. Jak koszmar wracają do mnie wspomnienia miliona siat z ubrankami wszelkich znajomych./nieznajomych, którzy tylko czekali, żeby opróżnić swoje szafy/piwnice/strychy i wcisnąć wszystko mnie
Uważam, że te rzeczy powinny trafić do domów samotnej mamy, domów dziecka albo po prostu do kogoś, kto faktycznie potrzebuje. Na początku nie wiedziałam, co robić, ale jak jeszcze ludzie dorzucali do siatek teksty "jak nie użyjesz to wyrzucisz" to zaczełam po prostu oddawać jak ktoś ppotrzebował, wtedy chyba jeszcze na forum Noworodek.pl
teraz ubranek chcę mieć niewiele i uwielbiam je kupowac, więc wolałabym sama. Wózek z fotelikiem będę mieć od koleżanki, która urodziła w styczniu, więc największy wydatek odpada. O reszcie jeszcze nie myślę
To obie mamy wizyte w czwartek [emoji3]to moje trzecie i będę mało kupować. Na chwilę obecną jeszcze o tym nie myślę. Nie mam czasu. Starszaki mają zakończenie roku, ja jeszcze pracuje i jesteśmy na etapie zakupu mieszkania. Mój najstarszy był pierwszym dzieckiem w rodzinie i wszystko musieliśmy kupić sami. Teraz jest odwrotnie. Wszyscy mi wszystko chcą dać. Nawet jeżeli coś mam po starszych synach.
W czwartek mam USG. Trzymajcie kciuki aby było jedno a nie dwoje.
Czujecie już ruchy? Ja mam wrażenie, ze moje się rusza. Zadko czuję i delikatnie i zazwyczaj jak odpoczywam na plecach. A jak u was?
Ja właśnie specjalnie w tym celu udaję się do Anglii do mamy. Na duże zakupy rzeczy dla dzieci, bo tam podatek od rzeczy dla niemowląt to 0% więc jest dużo taniej.
Mimo, że okropnie boję się latać samolotem[emoji57]
A przy okazji zawsze będzie chwilka żeby nadrobić stracony czas z mamuśką
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom