reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jednak zaliczyłam ip. Bolało tak mocno ze nie wytrzymalam. Niestety nic się nie dowiedzialam. Łożysko prawidłowe, wody płodowe ok i dzidzia ok. Nerki juz czyste krwiaka podobno juz nie ma. Zaglądał lekarz między nóżki ale jeszcze za mała dzidZia. Nie mógł stwierdzić. Fajnie ze spróbował.

reklama
Jednak zaliczyłam ip. Bolało tak mocno ze nie wytrzymalam. Niestety nic się nie dowiedzialam. Łożysko prawidłowe, wody płodowe ok i dzidzia ok. Nerki juz czyste krwiaka podobno juz nie ma. Zaglądał lekarz między nóżki ale jeszcze za mała dzidZia. Nie mógł stwierdzić. Fajnie ze spróbował.

Dobrze ze wszystko w porządku :) oby tak dalej :)

ale tu dzis spokojnie?:)
ladna sie pogoda i pewnie wszystkie gdzies siedzialysie na zielonej trawce. mi zal ze nie mamy gdzie sie ruszyc ale licze ze juz za rok wykonczymy nasz dom i bede spedzala mile czas na zielonej trawce we wlasnym ogrdzie... marze ze bede zapraszac gosci i robic grille:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dziewczyny czy pobolewa was brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień męczy taki dziwny ból podobny do tego po ćwiczeniach(cos jak zakwasy). Dół brzucha nie boli. Dziwne uczucie,wcześniej nic mnie nie bolało [emoji53]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy pobolewa was brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień męczy taki dziwny ból podobny do tego po ćwiczeniach(cos jak zakwasy). Dół brzucha nie boli. Dziwne uczucie,wcześniej nic mnie nie bolało [emoji53]

moze sie rozciaga, mnie dzis kluje i czuje lekki bol, ktory mija po chwili

No to jest moj prakrycznie jedyny objaw ciazy . Do 10 tyg to myslalam ze oszaleje caly czas bolalo. Teraz juz mniej chocuaz dzisiaj alei bylo.Wczesniejsze ciaze to 2-3tyg max a ta . Może tez to kwestia ze juz nie mogę po prostu poleżeć odpocząć. Caly czas trzeba pracowac obowiazki dzieci dom.

reklama
Do góry