reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie też brzuch nie boli tak jak bolał. Brzusio dostałam. A dokładnie dwa [emoji6] mdłości wczoraj wieczorem dostałam takich, że myślałam o nocy spędzonej przy porcelanie, ale jakoś zasnęłam.
Ja to samo :/ takie mdłości mnie dopadły przed spaniem, że się męczyłam długi czas. Nawet zasnąć nie mogłam choć zazwyczaj właśnie sen mi pomaga...

reklama
creativo mnie też tylko sutki niemiłosiernie bolą, piersi wcale.

Wątek zamknięty musi wystąpić ktoś z prośbą do admina forum, i potrzebny nam jest moderator grudnia, ale to myślę że po 12 tygodniu się tym zajmiemy co?

Witam sie i ja wg usg dzis mamy 10t1d a ja poki co obudzilam sie z mnostwem energii ! Oby tak zostalo ...
Jedno co mnie niepokoi to brak bólu cycków tylko sutki zostały wrażliwe gadalam z mama mowi ze to normalne bo widocznie wszystkie gruczoly juz sa przygotowane do produkcji mleka uspokoila mnie
A tymczasem ide sie wykapac, cos zjesc z piechami pojde na spacer i zabieram sie za nadrabianie pracy bo przez ostatnie dwa tygodnie prawie nic nie robilam !
Milego dnia mamuski !

P.S. czekam na ten watek zamkniety ! Dawac go !

Moje piersi tez nie bola już i są takie bardZiej miekkie i dlatego tez między innymi poszlam w sobotę na ip. Strasznie sie wystraszylam. I tez mi znikło to okolo 10 plus 1. Dzis 10 plus 5 i czekam na wizyte we wtorek.

Ja nie sugeruje sie zadnymi ksiazkami odnosnie wychowania syna. Robie tak jak uwazam za słuszne.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Byle do czwartku... Do jutra mam Duphaston. Oby było wszystko dobrze. Ja nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec. Mój P chce dziewczynkę. Uparł się i głaszcze czasami brzusio i mówi: rośnij córcia [emoji23]

U mnie nawet sutki już nie bolą nawet po ściśnięciu. Znowu narasta we mnie panika, chociaż bardzo chcę się zaprzeć w sobie i doczekać spokojnie do wizyty 25.05. Jej, to jeszcze 2 tygodnie z hakiem!

1462779785-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry