Ja to samo :/ takie mdłości mnie dopadły przed spaniem, że się męczyłam długi czas. Nawet zasnąć nie mogłam choć zazwyczaj właśnie sen mi pomaga...Mnie też brzuch nie boli tak jak bolał. Brzusio dostałam. A dokładnie dwa [emoji6] mdłości wczoraj wieczorem dostałam takich, że myślałam o nocy spędzonej przy porcelanie, ale jakoś zasnęłam.
reklama
elifit
Moderatorka
creativo mnie też tylko sutki niemiłosiernie bolą, piersi wcale.
Wątek zamknięty musi wystąpić ktoś z prośbą do admina forum, i potrzebny nam jest moderator grudnia, ale to myślę że po 12 tygodniu się tym zajmiemy co?
Wątek zamknięty musi wystąpić ktoś z prośbą do admina forum, i potrzebny nam jest moderator grudnia, ale to myślę że po 12 tygodniu się tym zajmiemy co?
aneta_ck
Fanka BB :)
Witam sie i ja wg usg dzis mamy 10t1d a ja poki co obudzilam sie z mnostwem energii ! Oby tak zostalo ...
Jedno co mnie niepokoi to brak bólu cycków tylko sutki zostały wrażliwe gadalam z mama mowi ze to normalne bo widocznie wszystkie gruczoly juz sa przygotowane do produkcji mleka uspokoila mnie
A tymczasem ide sie wykapac, cos zjesc z piechami pojde na spacer i zabieram sie za nadrabianie pracy bo przez ostatnie dwa tygodnie prawie nic nie robilam !
Milego dnia mamuski !
P.S. czekam na ten watek zamkniety ! Dawac go !
Moje piersi tez nie bola już i są takie bardZiej miekkie i dlatego tez między innymi poszlam w sobotę na ip. Strasznie sie wystraszylam. I tez mi znikło to okolo 10 plus 1. Dzis 10 plus 5 i czekam na wizyte we wtorek.
Ja nie sugeruje sie zadnymi ksiazkami odnosnie wychowania syna. Robie tak jak uwazam za słuszne.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
madzialenka3009
Byle do czwartku... Do jutra mam Duphaston. Oby było wszystko dobrze. Ja nie wiem czy dziewczynka czy chłopiec. Mój P chce dziewczynkę. Uparł się i głaszcze czasami brzusio i mówi: rośnij córcia [emoji23]
Czarownica3006
Hej dziewczyny. .. właśnie czekam przed gabinetem na moje pierwsze badania krwi w ciąży... trochę tego jest...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Czarownica3006
Bardziej mnie martwi to siedzenie bezczynnie przez 2 godziny na glukoze
reklama
elifit
Moderatorka
już masz glukozę? Myslałam że to tylko w drugim trym. Przynajmniej ja tak miałam. Teraz powinni tylko oznaczyć cukier.