reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dla mnie masakrycznie niskie. Ja standardowo mam 130/85 i wtedy czuje się idealnie :) ale skoro to ma pomóc w rozwoju maleństwa to jakoś przeżyje :)))

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W czwartek bylam na pobraniu krwi do badan. Dość dużo potrzebowaly 10ml. Miałam cisnienie 95/65 . 6 razy mnie pokuly 3zyly pekly . Powiedziały ze z takim ciśnienie to zyl nie ma. Do dzisiaj mam siniaki.

Ja śpię na stojąco. Dosłownie wszędzie. Ale z tym spaniem mam tak od początku ciazy. Zdarzają sie dni ze tak mnie nie lamie ale naprawde niewiele ich jest i wtedy w końcu funkcjonuje bo tak to "walczę" ze snem

Oj prawda dość znosny. Jeden warunek musi być spełniony tylko : Brak dzieci. Bo z nimi nie da sie nawę na 15minut polozyc

Oj prawda dość znosny. Jeden warunek musi być spełniony tylko : Brak dzieci. Bo z nimi nie da sie nawę na 15minut polozyc
Oj to prawda. Jak byłam w ciąży z Bazylim, to w ogóle wiele spraw było łatwiejszych. Byłam śpiąca, to spałam. Nie mogłam dźwigać, to nie dźwigałam. A teraz czasami uda mi się chwilę zdrzemnąć jak Bazyli postanowi, że dziś robi sobie drzemkę w ciągu dnia, ale jak nie to nie ma zmiłuj. Tak samo jest z dźwiganiem; spróbuj sobie w ogóle nie podnosić 2,5 latka.
Także dziewczyny, które jeszcze nie macie dzieci korzystajcie i odpoczywajcie ile wlezie, bo przy kolejnej ciąży nie będzie już tak łatwo :happy2:

Oj to prawda. Jak byłam w ciąży z Bazylim, to w ogóle wiele spraw było łatwiejszych. Byłam śpiąca, to spałam. Nie mogłam dźwigać, to nie dźwigałam. A teraz czasami uda mi się chwilę zdrzemnąć jak Bazyli postanowi, że dziś robi sobie drzemkę w ciągu dnia, ale jak nie to nie ma zmiłuj. Tak samo jest z dźwiganiem; spróbuj sobie w ogóle nie podnosić 2,5 latka.
Także dziewczyny, które jeszcze nie macie dzieci korzystajcie i odpoczywajcie ile wlezie, bo przy kolejnej ciąży nie będzie już tak łatwo :happy2:
Mój waży już 10 kg, a spróbuj nie nosić dziecka, które jeszcze nie umie chodzić. ;)

A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim! :)

reklama
Dzień dobry
Dzień dobry,

Mam mdłości, nie wyspałam się, a do tego mi słabo :( Nieciekawie się dzień zapowiada ;/
U mnie tez dziś kiepsko. Bazyli mi się przeziębił. Kaszlał całą noc, a potem wstał o 6 rano. Mnie też dziś gardło boli. A dziś czeka nas intensywny dzień. Bo idę zapisać Bazylka do przedszkola, potem do mojej mamy zostawiam jej małego i idę do endokrynologa.

Mój waży już 10 kg, a spróbuj nie nosić dziecka, które jeszcze nie umie chodzić. ;)

A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim! :)
Dlatego podziwiam kiedy ktoś tak szybko decyduje się na jedno dziecko po drugim. Jak Bazyli miał rok, to byłam tak wyczerpana, że nie było mowy, żebym myślała wtedy o kolejnym dziecku.

Do góry