reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jak wiecie moj brak apetytu trwa ciagle i nieprzerwanie ale dzis sama bylam w szoku mama dwa dni temu dala mi obiad dla lubego bo ja jadlam u nich mlode ziemniaczki w mundurkach mielony kotlet i mizeria dzis luby nocke odsypia w lodowce pusto wiec odgrzalam ten obiadek i zjadlam bo luby i tak by go nie ruszyl on musi widziec jak cos jest robione i wtedy zje ... boshe jak mi smakowalo az sama w szoku bylam ! Smieje sie, ze dziecku zasmakowala babcina kuchnia hihi

reklama
Ja niby apetytu nie mam, ale jak już coś w siebie wmuszę, to nie mogę przestać jeść ;)
Jak wiecie moj brak apetytu trwa ciagle i nieprzerwanie ale dzis sama bylam w szoku mama dwa dni temu dala mi obiad dla lubego bo ja jadlam u nich mlode ziemniaczki w mundurkach mielony kotlet i mizeria dzis luby nocke odsypia w lodowce pusto wiec odgrzalam ten obiadek i zjadlam bo luby i tak by go nie ruszyl on musi widziec jak cos jest robione i wtedy zje ... boshe jak mi smakowalo az sama w szoku bylam ! Smieje sie, ze dziecku zasmakowala babcina kuchnia hihi

Ja niby apetytu nie mam, ale jak już coś w siebie wmuszę, to nie mogę przestać jeść ;)
Ja mam tak, ze zrobie gryza nie pasuje mi i nie wcisne w siebie chocby nie wiem co nigdy nie bylam wybredna co do jedzenia malo tego zawsze lubilam probowac nowe smaki a teraz to jest jakas masakra ! Mam nadzieje, ze tak nie bedzie cala ciaze ...
Kurde kregoslup mnie boli sprzatalam dzisiaj, szafki mylam, ukladalam od nowa i teraz mnie boli kregoslup chyba przesadzilam z tym sprzataniem no ale tyle czasu juz w domu nic nie robilam bo ciagle zmeczona jestem ze az sie prosilo....

Druga sprawa to poznanie płci dziecka. Listopadowe mamy dowiedziały się już w 11-13 tygodniu. Czy ja też mogę mieć nadzieję, gdy pójdę do lekarza w 12t0d? :)

W 11tc nie ma takiej mozliwosci Bo wyrostki wygladaja jednakowo czyli jest 50/50 ze trafi.
W 12tc jest tak samo jak wyzej. Oba nuby wygladaja jednakowo 50% ze okresli yrafnie
W 12.4-13.5 dobry gin okresli plec na 95%

bylismy u tesciowej na grillu, wzielam trzy lyki piwa owocowego i odbilo mi sie tak jak nigdy, jeny jaka ulga!!!!! udalo mi sie tez zjesc kielbase...teraz to odchorowuje, mam mega biegunke i mdli mnie juz

reklama
Do góry