reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

To córka D zaczęła roztaczać wizje jak to by było super, gdyby były trojaczki, dwie dziewczynki i chłopiec. Ja może podziękuję za taki obrót zdarzeń. Na razie na usg widziałam jedno maleństwo i niech tak pozostanie.
Jestem obciążona genem bliźniąt. I wychodzę z tego samego założenia co Ty. Widziałam jedno i tyle.

reklama
Ja poznałam płeć na połówkowym dopiero.
Wcześniej gin coś przebąkiwał, że mu się wydaje, że... Ale nie powie, bo nie ma 100% pewności. Nie powiedział. Ale już wtedy podejrzewałam, że zobaczył chłopca, bo chłopcy są ponoć bardziej jednoznaczni.
I mamy chłopca. Choć wtedy chciałam dziewczynkę i czułam się trochę rozczarowana. Ale bardzo krótko. ;)

To u mnie w tym 15 tygodniu Bazyli zamachał nóżkami jak pływająca żabka, a pomiędzy nimi coś zadyndało. Nawet nie musieliśmy tego słyszeć od pani doktor takie to było ewidentne. :happy:

Wczoraj niestety nie nadawalam sie do pisania bo mnie strasznie bolalo. Na wizytowym opisalam co i jak.

Ja płeć poznałam w 22 tyg bo synek nie chcial sie pokazac. Jednka od początku czulam ze mam chloczyka i teraz tez tak czuje. Fajnie bylo by miec laleczke małą ale drugi chlopczyk tez bedzie fajny. Oby zdrowe i donoszone. Reszta nieważna.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Antiope masz szczescie, ze tak do tego podeszla bo u nas reakcja byla inna ...
Mowimy bedziesz miala brata lub siostrzyczke a corka Lubego na to, ze ona sie nie zgadza a ja do niej teraz to juz za pozno na reklamacje Luby pyta czemu sie nie zgadzasz a ona na to bo nie bede miala juz w was wsparcia ja oczy takie wielkie on tez i pyta a co rozumiesz przez to wsparcie a ona na to nie bedziecie mi juz prezentow kupowac !
No rece mi opadly... najgorsze, ze luby nie da sobie nic na nia powiedziec wiec przegrywam z kretesem z jakakolwiek proba rozmowy na jej temat ale licze na to, ze jak bedzie nasze dziecko na swiecie to otworza mu sie oczy...

Ja bylam zupelnie innym dzieckiem zupelnie inaczej wychowywanym i mialam zupelnie inne wartosci wpajane mam nadzieje, ze uda mi sie tak samo wychowac moje dziecko bo moi rodzice i dziadkowie odwalili kawal dobrej roboty zarowno przy mnie jak i przy siostrze.

reklama
U nas co drugie pokolenie. Więc albo ja albo moje siostry [emoji12]
U nas dokładnie to samo [emoji23]
Moja mama jest z bliźniat, ona nie miała więc ja albo bracia [emoji23][emoji23]
Do tego teść braci bliźniaków ma [emoji23]
Z dwóch stron atak [emoji6][emoji6][emoji6]

Moja pierwsza wizyta we wtorek, strach się bać!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry