reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

To córka D zaczęła roztaczać wizje jak to by było super, gdyby były trojaczki, dwie dziewczynki i chłopiec. Ja może podziękuję za taki obrót zdarzeń. Na razie na usg widziałam jedno maleństwo i niech tak pozostanie.
Jestem obciążona genem bliźniąt. I wychodzę z tego samego założenia co Ty. Widziałam jedno i tyle.

reklama
Ja poznałam płeć na połówkowym dopiero.
Wcześniej gin coś przebąkiwał, że mu się wydaje, że... Ale nie powie, bo nie ma 100% pewności. Nie powiedział. Ale już wtedy podejrzewałam, że zobaczył chłopca, bo chłopcy są ponoć bardziej jednoznaczni.
I mamy chłopca. Choć wtedy chciałam dziewczynkę i czułam się trochę rozczarowana. Ale bardzo krótko. ;)

To u mnie w tym 15 tygodniu Bazyli zamachał nóżkami jak pływająca żabka, a pomiędzy nimi coś zadyndało. Nawet nie musieliśmy tego słyszeć od pani doktor takie to było ewidentne. :happy:

Wczoraj niestety nie nadawalam sie do pisania bo mnie strasznie bolalo. Na wizytowym opisalam co i jak.

Ja płeć poznałam w 22 tyg bo synek nie chcial sie pokazac. Jednka od początku czulam ze mam chloczyka i teraz tez tak czuje. Fajnie bylo by miec laleczke małą ale drugi chlopczyk tez bedzie fajny. Oby zdrowe i donoszone. Reszta nieważna.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Antiope masz szczescie, ze tak do tego podeszla bo u nas reakcja byla inna ...
Mowimy bedziesz miala brata lub siostrzyczke a corka Lubego na to, ze ona sie nie zgadza a ja do niej teraz to juz za pozno na reklamacje Luby pyta czemu sie nie zgadzasz a ona na to bo nie bede miala juz w was wsparcia ja oczy takie wielkie on tez i pyta a co rozumiesz przez to wsparcie a ona na to nie bedziecie mi juz prezentow kupowac !
No rece mi opadly... najgorsze, ze luby nie da sobie nic na nia powiedziec wiec przegrywam z kretesem z jakakolwiek proba rozmowy na jej temat ale licze na to, ze jak bedzie nasze dziecko na swiecie to otworza mu sie oczy...

Ja bylam zupelnie innym dzieckiem zupelnie inaczej wychowywanym i mialam zupelnie inne wartosci wpajane mam nadzieje, ze uda mi sie tak samo wychowac moje dziecko bo moi rodzice i dziadkowie odwalili kawal dobrej roboty zarowno przy mnie jak i przy siostrze.

reklama
U nas co drugie pokolenie. Więc albo ja albo moje siostry [emoji12]
U nas dokładnie to samo [emoji23]
Moja mama jest z bliźniat, ona nie miała więc ja albo bracia [emoji23][emoji23]
Do tego teść braci bliźniaków ma [emoji23]
Z dwóch stron atak [emoji6][emoji6][emoji6]

Moja pierwsza wizyta we wtorek, strach się bać!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry