reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja tez z tych wydzielinowych... stad moze teraz mam jak mam ale podobno to dobrze bo jest mniejsze prawdopodobienstwo infekcji ;)

Wlasnie z lubym sie zakladalismy do kogo dzidzia bedzie podobna haha
Ja jestem trochę niepocieszona, bo mój Bazyli to skóra zdarta z D; wszyscy mówią, że wygląda jak jego miniatura. Z drugiej strony mój D nie może mieć wątpliwości co do ojcostwa i jakby chciał robić testy na ojcostwo, to by go każdy śmiechem zabił, bo to by było tylko niepotrzebne wydawanie kasy. ;-) ;) Ale i tak mam nadzieję, że kolejne będzie jednak bardziej do mnie podobne.

Aaa...
Dziś mija nam 5 lat od ślubu kościelnego. ;)
(cywilny braliśmy wcześniej)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :happy:

Cześć dziewczyny.

U mnie choć mam bardzo dobry kontakt z mamą ( a mam tylko ja tato zmarł 5 lat temu) podjęłam decyzję że jeszcze rodzicom nie mówimy o ciąży.
Najpierw chciałam powiedzieć teraz po wizycie po 10 maja teściom i mamie, ale wczoraj tak sobie pomyślałam że może uda mi się przytrzymać tajemnice do 26 maja i powiem na dzień matki. Mieszkamy w de to bardzo trudne nie będzie, przez telefon łatwiej omijać temat [emoji6][emoji6][emoji6]

Mnie też muli na wieczór, nie jest tragicznie ale tak dziwnie. I chyba to bardziej z całodniowego przejedzenia bo umiaru nie mam.

Cycki są ok, byle ich nie dotykać bo wtedy dają znać o sobie dość mocno.

Dopiero wstałam [emoji33][emoji33][emoji33]
Pogoda cudowna na dworze.
Muszę kurde ogarnąć chatę bo syf że niewiadomo od czego zacząć.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Rukmini wszystkiego najlepszego!
co to wozka to ja jaks maniaczka wozkowa nie jestem zeby miec lapki zajete, ale mieszkam jednak w miescie i w czyms musze to dziecko wozic, zreszta moj luibi pchac wozek wiec niech on ma ta frajde hihi

Rukmini wszystkiego naj z okazji rocznicy !!!

U nas zrobili sciezki rowerowe i mam taki plan, ze codziennie bedziemy sobie na specerki chodzic jak juz sie cieplej zrobi a mi na pewno tez sie przyda do zrzucenia kg po ciazy :)

Ja bym chciala zeby nasze dziecko do lubego bylo podobne bo on jak byl maly to wygladal jak chodzaca laleczka wszyscy sie smiali, ze wyglada jak dziewczynka hihi zreszta jego corka nic a nic do niego nie jest podobna... czasami sie zastanawiam czy to jego dziecko

Rukmini wszystkiego naj z okazji rocznicy !!!

U nas zrobili sciezki rowerowe i mam taki plan, ze codziennie bedziemy sobie na specerki chodzic jak juz sie cieplej zrobi a mi na pewno tez sie przyda do zrzucenia kg po ciazy :)

Ja bym chciala zeby nasze dziecko do lubego bylo podobne bo on jak byl maly to wygladal jak chodzaca laleczka wszyscy sie smiali, ze wyglada jak dziewczynka hihi zreszta jego corka nic a nic do niego nie jest podobna... czasami sie zastanawiam czy to jego dziecko
ciekawe do kogo moja bedzie podobne, czuje, ze do samca hehe, oby chociaz charakter mialo moj :laugh2:

reklama
To mój D ma chyba jakieś silne geny, bo oboje dzieci bardzo do niego podobne, choć córka jeszcze bardziej do mamy D

Do góry