reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

O nue wtrącania nie dzierże. Kiedyś byłam bardziej uległa ale teraz nauczyłam się dyplomatycznej asertywności i na wszystko mam odpowiedź :p

Witam nową mamę

Myślę co na obiad i nie mogę wymyślić bo mnie mdli :/
Na razie pije inke

Rukmini czemu nie gondola?

Piękna pogoda
Miłego weekendu

Lux ja tez z tych wydzielinowych... stad moze teraz mam jak mam ale podobno to dobrze bo jest mniejsze prawdopodobienstwo infekcji ;)

Wlasnie z lubym sie zakladalismy do kogo dzidzia bedzie podobna haha

Lux ja tez z tych wydzielinowych... stad moze teraz mam jak mam ale podobno to dobrze bo jest mniejsze prawdopodobienstwo infekcji ;)

Wlasnie z lubym sie zakladalismy do kogo dzidzia bedzie podobna haha
ja w pierwszej ciazy mialam taki nawal wydzielny, ze nabawilam sie stanu zapalnego, Jezu jak bolalo i leki wolno to zwalczaly i kto wie czy to mi ciazy nie zabilo, bo infekcje na poczatku sa bardzo grozne

reklama
Rukmini czemu nie gondola?

Poprzednio używaliśmy wózka przez jakieś hmmm 1,5 miesiąca. Jestem zdecydowanie chustową mamą.
Nosiłam syna w chuście codziennie do 10 miesiąca. Teraz ma 11 mies, waży ok 10 kg, może wiecej.. A że ja w ciąży to się boję długo nosić.
Dopiero teraz zaczęłam korzystać z wózka. Ze spacerówki.
Jak się urodzi nowy maluch, mój starszy będzie miał rok i 7 miesiecy. Mam zamiar jego dalej wozić w spacerówce, a młodego w chuście.
Nie planuję wózka rok po roku. :)

Do góry