reklama
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
O nue wtrącania nie dzierże. Kiedyś byłam bardziej uległa ale teraz nauczyłam się dyplomatycznej asertywności i na wszystko mam odpowiedź
Witam nową mamę
Myślę co na obiad i nie mogę wymyślić bo mnie mdli :/
Na razie pije inke
Rukmini czemu nie gondola?
Piękna pogoda
Miłego weekendu
O nue wtrącania nie dzierże. Kiedyś byłam bardziej uległa ale teraz nauczyłam się dyplomatycznej asertywności i na wszystko mam odpowiedź
Witam nową mamę
Myślę co na obiad i nie mogę wymyślić bo mnie mdli :/
Na razie pije inke
Piękna pogoda
Miłego weekendu
mi zaniknal sluz na dzien kiedy mialam dostac @ czyli 29 dc, potem wrocil powoli, ale wrocil i tak po 31 dc powodz i tak do dzis, poczekaj niech urosnie progesteron i beta to zobaczysz jak Cie zalejeZazdroszczę ! Chciałabym już je poczuć ! Najbardziej martwi mnie brak śluzu ;(
Czarownica3006
Fanka BB :)
A ja nie mam jakiegoś zalania... może trochę tylko ale w granicach normy.. dziwne to
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
a przed ciaza mialas duzo sluzu? bo ja z tym wydzielinowych, zawsze mokroA ja nie mam jakiegoś zalania... może trochę tylko ale w granicach normy.. dziwne to
Czarownica3006
Fanka BB :)
Nie, nigdy. Tam tylko jakoś kilka dni w miesiącu ale tak ogólnie to nie.a przed ciaza mialas duzo sluzu? bo ja z tym wydzielinowych, zawsze mokro
no to raczej w ciazy Cie nie zalejeNie, nigdy. Tam tylko jakoś kilka dni w miesiącu ale tak ogólnie to nie.
ja w pierwszej ciazy mialam taki nawal wydzielny, ze nabawilam sie stanu zapalnego, Jezu jak bolalo i leki wolno to zwalczaly i kto wie czy to mi ciazy nie zabilo, bo infekcje na poczatku sa bardzo grozneLux ja tez z tych wydzielinowych... stad moze teraz mam jak mam ale podobno to dobrze bo jest mniejsze prawdopodobienstwo infekcji
Wlasnie z lubym sie zakladalismy do kogo dzidzia bedzie podobna haha
reklama
Poprzednio używaliśmy wózka przez jakieś hmmm 1,5 miesiąca. Jestem zdecydowanie chustową mamą.
Nosiłam syna w chuście codziennie do 10 miesiąca. Teraz ma 11 mies, waży ok 10 kg, może wiecej.. A że ja w ciąży to się boję długo nosić.
Dopiero teraz zaczęłam korzystać z wózka. Ze spacerówki.
Jak się urodzi nowy maluch, mój starszy będzie miał rok i 7 miesiecy. Mam zamiar jego dalej wozić w spacerówce, a młodego w chuście.
Nie planuję wózka rok po roku.