madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dziewczyny możliwe ze wieczorem mnie mdli? Kurczę tak się zle czuje a przeciez kończę juz 10 tydz! Myślałam ze to juz powinno mijać. I strasznie Glowa mnie boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarownica to normalne takie glupie uczucie bedzie ciagle ... ja tak mam caly czas ale juz sie przyzwyczailam
Czasami jak mi wiecej poleci to sprawdzam zaraz czy to.nie krew taka jakas schize mam ...
Moja mama pierwsza wiedziala, ze w ciazy jestem ale to dlatego, ze mamy bardzo dobry kontakt teraz tez mi duzo mowi i doradza powiem wam, ze dopiero teraz to doceniam ostatnio mowie do niej, ze zastanawiam sie czy to, ze juz mam taki brzuch jest normalne na co moja mama w ciazy wszystko jest normalne i kazdy przechodzi ja inaczej. Jest niezastapiona w doradzaniu co kupic co wybrac co bedzie potrzebne a co jest zbednym wydatkiem ... jak mam watpliwosci co do objawow uspokaja mnie takze naprawde szczerze jest niezastapiona !
Dziewczyny możliwe ze wieczorem mnie mdli? Kurczę tak się zle czuje a przeciez kończę juz 10 tydz! Myślałam ze to juz powinno mijać. I strasznie Glowa mnie boli.
Całkiem możliwe.. Też mnie mdli niemiłosiernie :/ jakoś postaram się zasnąć... Dobrej nocyDziewczyny możliwe ze wieczorem mnie mdli? Kurczę tak się zle czuje a przeciez kończę juz 10 tydz! Myślałam ze to juz powinno mijać. I strasznie Glowa mnie boli.
Mnie się przeważnie popołudniowo-wieczorne mdłości przytrafiały. rano rzadko.Dziewczyny możliwe ze wieczorem mnie mdli? Kurczę tak się zle czuje a przeciez kończę juz 10 tydz! Myślałam ze to juz powinno mijać. I strasznie Glowa mnie boli.
A w sumie w takiej sytuacji to rozumiem trochę to odwlekanie. Moja mama nic mi nie mówiła o kolejnym, ale jak się dowiedziała w poprzedniej ciąży, tej straconej (o, właśnie sobie przypomniałam kiedy jej powiedziałam), to się ucieszyła i powiedziała, że tak się właśnie zastanawiała, że ma już 2 wnuków (synowie mój i siostry) i co, że to niby wszystko i jej się żal robiło, bo chciałaby więcej, a tu taka pozytywna niespodzianka.Ja spokojnie dałabym radę ukryć ciążę jeszcze z miesiąc. Luźniejsze ciuchy, a brzuszek to mi jeszcze po pierwszej ciąży nie zdążył zejść, tylko się buja takie sadełko.
Ale wiecie co?
Wkurza mnie, że moi rodzice tak się wtrącają.
Odkąd urodziłam od razu trajkoczą, że koniecznie teraz trzeba drugie, bo nie może być jedynak. Z każdej okazji (święta, imieniny...) życzą nam córeczki.
Uważam że to jest bezczelne wtracanie się w czyjeś bardzo poważne i bardzo intymne sprawy.. A dwa, że nie chcę córki, tylko drugiego synka i życzenie mi córki mnie wkurza! Wrrr...
Jak powiem rodzicom o ciąży, to gotowi pomyśleć, że to dzięki ich namowom, bo sami na pewno byśmy nie wpadli na pomysł drugiego dziecka. Żenada...
Najchętniej w ogóle bym im nigdy nie mówiła. Niech spadają!
Do tego moja Mama ciągle powtarza, że moja cioteczna siostra (która urodziła w tym samym czasie co ja) już planuje drugie.. Tak samo moj cioteczny brat z żoną. Urodził im się syn pół roku temu i już myślą o kolejnym..
Całe życie moja Mama mi podtykała pod nos takie niedoścignione przykłady, przy których zawsze wypadałam jako ta gorsza.
Wyrosłam na bardzo sfrustrowaną osobę.
Mam do Mamy żal.
I szlag mnie trafia, gdy mi teraz opisuje kto i kiedy będzie sobie robił drugie dziecko i że ja też powinnam!!
W takich chwilach mam ochotę powiedzieć, że już jestem w ciąży, więc wreszcie w czymś kogoś wyprzedziłam.
Ale przygryzam język i odwlekam informację o ciąży. Może trochę z zemsty. Niech się jeszcze nie cieszy.
Zwłaszcza że w sumie jeszcze nie wiadomo, czy wszystko jest ok.
Sorry, musiałam to z siebie wyrzucić.
Aż mi się płakać zachciało
...
Tez sie podle czuje Mdli mnie i juz zadne sposoby nie dzialaja.Dziewczyny możliwe ze wieczorem mnie mdli? Kurczę tak się zle czuje a przeciez kończę juz 10 tydz! Myślałam ze to juz powinno mijać. I strasznie Glowa mnie boli.