ja wlasnie mysle nad tymi badaniami, poniewaz moj ma chorego brata i kuzynow i gdzies ta obawa jest ale czuje, ze jest ok i nosze zdrowe dzieciatko!Ja prenatalnych tez nie bede robic ani u mnie ani u lubego nie bylo zadnych chorob genetycznych wiec mysle ze to bez sensu to raz a dwa nawet jak by sie okazalo, ze dziecko jest chore to i tak nie bylabym wstanie podjac decyzji zeby usunac ciaze plus dodatkowo bym sie stresowala przez cala ciaze dlatego jestem na nie zreszta naczytalam sie ile to lekarze sie myla w tych prenatalnych ze wg mnie to bez sensu
reklama
elifit
Moderatorka
Rukmini nie będziesz musiała powtarzać grupy krwi. Przecież ci się nie zmieniła
Ja robiłam tylko przy synu. Mam tę kartę
Ja robiłam tylko przy synu. Mam tę kartę
creativo
Fanka BB :)
Doswiadczone mamusie mam pytanie
Wlasnie wpadlam.na genialny pomysl w zwiazku z tym, ze moja mama kupila pozytywke przytulanke to jak myslicie czy jesli w ciazy przed snem bede do brzuszka puszczac ta kolysanke to pozniej jak juz dzidzia bedzie na swiecie to bedzie to na nia dzialac uspokajajaco ?
Nie jestem przekonana co do.szumisia bo mi sie zwyczajnie nie podoba wizualnie ale wymyslilam sposob z kolysanka
Co myslicie ?
Wlasnie wpadlam.na genialny pomysl w zwiazku z tym, ze moja mama kupila pozytywke przytulanke to jak myslicie czy jesli w ciazy przed snem bede do brzuszka puszczac ta kolysanke to pozniej jak juz dzidzia bedzie na swiecie to bedzie to na nia dzialac uspokajajaco ?
Nie jestem przekonana co do.szumisia bo mi sie zwyczajnie nie podoba wizualnie ale wymyslilam sposob z kolysanka
Co myslicie ?
moja bratowa sluchala danej ulubionej muzyki i mloda to kocha! cos w tym jest, mloda tez na moj glos i bratowej glos sie uspokaja, poznaje, ma juz miesiac i duzo kumaDoswiadczone mamusie mam pytanie
Co myslicie ?
Czarownica3006
Ja wiem,że moje maleństwo jest zdrowe ale prenatalne zrobię obowiązkowo chociażby dlatego,że w razie czego jest wiele metod leczenia maleństwa jeszcze w brzuchu mamy.
Dziewczyny, chyba dzisiaj mi stwardnial na dole brzuch! Coś jak wzdęcia ale wzdęcia raczej nie mam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, chyba dzisiaj mi stwardnial na dole brzuch! Coś jak wzdęcia ale wzdęcia raczej nie mam
ja od kilku dni mam twardy brzuch, czuje coraz bardziej ta ciazeJa wiem,że moje maleństwo jest zdrowe ale prenatalne zrobię obowiązkowo chociażby dlatego,że w razie czego jest wiele metod leczenia maleństwa jeszcze w brzuchu mamy.
Czarownica3006
A u mnie to jednak było wzdęcie [emoji1]ja od kilku dni mam twardy brzuch, czuje coraz bardziej ta ciaze
K
Krasnal77
Gość
Na za 45 minut na USG..... Sasasasasasa
Ale emocje:-))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale emocje:-))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hehe moj jest twardy i ciekawe kiedy sie pileczka zacznie robic
reklama
madzialenka3009
Mój brzuch jest normalny. Tylko większy.