reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja prenatalnych tez nie bede robic ani u mnie ani u lubego nie bylo zadnych chorob genetycznych wiec mysle ze to bez sensu to raz a dwa nawet jak by sie okazalo, ze dziecko jest chore to i tak nie bylabym wstanie podjac decyzji zeby usunac ciaze plus dodatkowo bym sie stresowala przez cala ciaze dlatego jestem na nie zreszta naczytalam sie ile to lekarze sie myla w tych prenatalnych ze wg mnie to bez sensu
ja wlasnie mysle nad tymi badaniami, poniewaz moj ma chorego brata i kuzynow i gdzies ta obawa jest :oo: ale czuje, ze jest ok i nosze zdrowe dzieciatko!

reklama
Doswiadczone mamusie mam pytanie
Wlasnie wpadlam.na genialny pomysl w zwiazku z tym, ze moja mama kupila pozytywke przytulanke to jak myslicie czy jesli w ciazy przed snem bede do brzuszka puszczac ta kolysanke to pozniej jak juz dzidzia bedzie na swiecie to bedzie to na nia dzialac uspokajajaco ?
Nie jestem przekonana co do.szumisia bo mi sie zwyczajnie nie podoba wizualnie ale wymyslilam sposob z kolysanka
Co myslicie ?

Doswiadczone mamusie mam pytanie
Wlasnie wpadlam.na genialny pomysl w zwiazku z tym, ze moja mama kupila pozytywke przytulanke to jak myslicie czy jesli w ciazy przed snem bede do brzuszka puszczac ta kolysanke to pozniej jak juz dzidzia bedzie na swiecie to bedzie to na nia dzialac uspokajajaco ?
Nie jestem przekonana co do.szumisia bo mi sie zwyczajnie nie podoba wizualnie ale wymyslilam sposob z kolysanka
Co myslicie ?
moja bratowa sluchala danej ulubionej muzyki i mloda to kocha! cos w tym jest, mloda tez na moj glos i bratowej glos sie uspokaja, poznaje, ma juz miesiac i duzo kuma :-) :)

Ja wiem,że moje maleństwo jest zdrowe ale prenatalne zrobię obowiązkowo chociażby dlatego,że w razie czego jest wiele metod leczenia maleństwa jeszcze w brzuchu mamy.

Dziewczyny, chyba dzisiaj mi stwardnial na dole brzuch! Coś jak wzdęcia ale wzdęcia raczej nie mam :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem,że moje maleństwo jest zdrowe ale prenatalne zrobię obowiązkowo chociażby dlatego,że w razie czego jest wiele metod leczenia maleństwa jeszcze w brzuchu mamy.

Dziewczyny, chyba dzisiaj mi stwardnial na dole brzuch! Coś jak wzdęcia ale wzdęcia raczej nie mam :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja od kilku dni mam twardy brzuch, czuje coraz bardziej ta ciaze :-) :)

reklama
Do góry