reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce

reklama
ja mam na teraz zrobic mocz a po wizycie ona mnie pokieruje na badania i pewnie tsh bedzie kazala powtorzyc by zobaczyc czy spadlo do bezpiecznego poziomu

Czarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce
mam to samo, zjadlam teraz snickersa..hm zjadlam za duzo powiedziane..pomemlałam...wle wszedl jakos, oby mi siw choc na chwile polepszylo..zauwazylam, ze nawet jak pomysle o jakims jedzeniu to az cofa mi sie wszystko

Mam to samo, nie moge patrzec na jedzenie. Teraz wmuszam biszkopty i popijam kubusiem.

Ja na szczescie musialam tylko za toksoplazmoze placic. Niestety drożej niz wy bo 22 euro hak zawsze. Na sczescie igg pozytywne a igm negatywne wiec dobrze. W zestawie badan na poczatku ciazy mam zawsze grupe krwi, przeciwciala różyczki, hiv , kiła mirfologia i beta. Tsh i usg tarczycy mialam na przelomie stycznia i lutego wiec nie robie juz. Wtedy tez ten kwas foliowy zrobiłam krzepliwosc morfologie z rozmazem i wszystkie wyniki dobre byly. Tsh jak zawsze 2 wiec nic się nie zmienilo. Teraz mialam obciążenie glukoza i morfolofie jeszcze raz a wyniki odbiore w poniedzialek. Ciesze sie ze za te wszystkie badania nie musialam placic.

Od rana mam dziwny bol brzucha wszystko mnie tam boli i latam na toalete. Mam nadzieje ze wszystko dobrze. Jak ja dortwam do 17 to nie wiem . jescze tyle czasu:(

Ja sie pocieszam, ze wyniki krwi mam super i mocz tez wiec generalnie natura wie sama czego potrzebuje...
Ja na przyklad gotuje cos mysle sobie ale pieknie pachnie na pewno zjem ! Robie gryza i juz wiem, ze nie zjem ... jem mniejsze porcje niz 10latka mojego lubego ... wczoraj kupilam sobie chlodnik w lidlu kubek wielkosci duzej smietany i do tego wcisnelam dwa mlode ziemniaki i to byl moj obiad... trzy dni temu jadlam ziemniaki z kefirem bo na mieso patrzec nie moglam no jakas paranoja normalnie

P.S. mama wlasnie dzwonila kupila nam pozytywke taka do usypiania dzidzi zawsze o takiej marzylam i z moja ulubiona melodia troche mi humor poprawila :)

reklama
Ja sie pocieszam, ze wyniki krwi mam super i mocz tez wiec generalnie natura wie sama czego potrzebuje...
Ja na przyklad gotuje cos mysle sobie ale pieknie pachnie na pewno zjem ! Robie gryza i juz wiem, ze nie zjem ... jem mniejsze porcje niz 10latka mojego lubego ... wczoraj kupilam sobie chlodnik w lidlu kubek wielkosci duzej smietany i do tego wcisnelam dwa mlode ziemniaki i to byl moj obiad... trzy dni temu jadlam ziemniaki z kefirem bo na mieso patrzec nie moglam no jakas paranoja normalnie

P.S. mama wlasnie dzwonila kupila nam pozytywke taka do usypiania dzidzi zawsze o takiej marzylam i z moja ulubiona melodia troche mi humor poprawila :)
a ja pwowli ogladam ciuszki ciazowe bo zaczyna mi sie pokazywac ten moj lokator, brzuch coraz twardszy i wybija sie

Do góry