masz jakies leki na podtrzymanie? ja dostalam duphaston ze wzgledu przez tamta stracona ciazeJa na szczęście mam dzisiaj wizytę 3 tyg temu byłam i serduszko już biło i dzisiaj mam nadzieję że będzie wszystko dobrze ;-)
reklama
creativo
Fanka BB :)
jedz migdały mi pomagająNo to zes mnie pocieszyla z ta zgaga! juz nie wiem co mam robic! Pije zimne mleko, ale dzisiaj rano dostalam rewolucje po tym :/ i badz tu madrym
podobno rennie można też brać
Kciuki zacisniete!!!Ja dzis mam wizyte o 14:15 trzymac kciuki zeby bylo serduszko.
Mdlosci czasem sa okropne a czasem ich nie ma.
Brzuch nie boli ani nie kluje to chyba dobrze co ?
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Boże dziewczyny to straszne jest jak wiele z Was straciło ciaze.... ja chyba nie zaznam spokoju do tego 10-12 tyg...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
sfiksowac mozna co nie?Boże dziewczyny to straszne jest jak wiele z Was straciło ciaze.... ja chyba nie zaznam spokoju do tego 10-12 tyg...
Witaj z namiHej witam wszystkich jestem tu nowa ;-) ale przez ostatnie dni żyłam w strachu że coś nie tak bo objawy zniknęły a Dzisiaj wymioty pierwsza ciążę straciłam przez obumarcie płodu dlatego teraz strasznie zwracam uwagę na wszystko
My też tu co chwila shizy lapiemy [emoji23]
Sama nie jesteś [emoji6]
Też dostałam duphaston pozatym plamilam 2 dni i jeszcze przepisał mi cyclonamine. Przy tamtej ciąży miałam wysokie tsh dlatego też to mógł być powód że bylo obumarcie płodu dlatego jeszcze biorę leki na obniżenie tshmasz jakies leki na podtrzymanie? ja dostalam duphaston ze wzgledu przez tamta stracona ciaze
Antiope
Mnie też wyskoczyła jak byłam jakoś w 3-4 tygodniu.Nienawidzę dziadostwa!!! matko ile razy to cholestwo mi już wyskakiwalo. Masakra. Jakiś czastemu wyleczylam na długi czas, i zanim jeszcze niewiedzialam żem ciężarna wyskoczyło mi cholerstwo znowu! Dało mi to do zastanowienia WHY? Przecież z jakiś rok czy dwa nie miałam!!!
Dlatego zapisałam się do tej grupy Będzie mi łatwiej bo na mojego męża to nie mam co liczyć na wsparcie :-)Witaj z nami
My też tu co chwila shizy lapiemy [emoji23]
Sama nie jesteś [emoji6]
reklama
Antiope
Problemy z TSH też ma tu więcej dziewczyn. Ja w tym momencie biorę Euthyrox 75. Problemy z za wysokim TSH zaczęły mi się w ciąży z synkiem. Na szczęście mój endokrynolog trzymał rękę na pulsie i kazał mi zrobić badania. W poprzedniej, straconej ciąży powodem jednak nie było TSH, bo to było absolutnie w normie. No ale już w tej ciąży TSH było trochę podniesione i trzeba było zwiększyć dawkę Euthyroxu. Jutro idę znowu zbadać TSH i FT4, bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa. Mam nadzieję, że zwiększenie dawki leków wystarczyło i wyniki będą ok.Też dostałam duphaston pozatym plamilam 2 dni i jeszcze przepisał mi cyclonamine. Przy tamtej ciąży miałam wysokie tsh dlatego też to mógł być powód że bylo obumarcie płodu dlatego jeszcze biorę leki na obniżenie tsh