reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej witam wszystkich jestem tu nowa ;-) ale przez ostatnie dni żyłam w strachu że coś nie tak bo objawy zniknęły a Dzisiaj wymioty :-D pierwsza ciążę straciłam przez obumarcie płodu dlatego teraz strasznie zwracam uwagę na wszystko
Witaj z nami
My też tu co chwila shizy lapiemy [emoji23]
Sama nie jesteś [emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

masz jakies leki na podtrzymanie? ja dostalam duphaston ze wzgledu przez tamta stracona ciaze
Też dostałam duphaston pozatym plamilam 2 dni i jeszcze przepisał mi cyclonamine. Przy tamtej ciąży miałam wysokie tsh dlatego też to mógł być powód że bylo obumarcie płodu dlatego jeszcze biorę leki na obniżenie tsh

Nienawidzę dziadostwa!!! matko ile razy to cholestwo mi już wyskakiwalo. Masakra. Jakiś czastemu wyleczylam na długi czas, i zanim jeszcze niewiedzialam żem ciężarna wyskoczyło mi cholerstwo znowu! Dało mi to do zastanowienia WHY? Przecież z jakiś rok czy dwa nie miałam!!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też wyskoczyła jak byłam jakoś w 3-4 tygodniu.

reklama
Też dostałam duphaston pozatym plamilam 2 dni i jeszcze przepisał mi cyclonamine. Przy tamtej ciąży miałam wysokie tsh dlatego też to mógł być powód że bylo obumarcie płodu dlatego jeszcze biorę leki na obniżenie tsh
Problemy z TSH też ma tu więcej dziewczyn. Ja w tym momencie biorę Euthyrox 75. Problemy z za wysokim TSH zaczęły mi się w ciąży z synkiem. Na szczęście mój endokrynolog trzymał rękę na pulsie i kazał mi zrobić badania. W poprzedniej, straconej ciąży powodem jednak nie było TSH, bo to było absolutnie w normie. No ale już w tej ciąży TSH było trochę podniesione i trzeba było zwiększyć dawkę Euthyroxu. Jutro idę znowu zbadać TSH i FT4, bo w poniedziałek mam wizytę u endokrynologa. Mam nadzieję, że zwiększenie dawki leków wystarczyło i wyniki będą ok.

Do góry