ja dzis zjadlam chleb ze smalcem i dwie kostki czekolady, na wedliny i ser mam odruch wymiotny, w ogole dzis mam na wszystko odruch wymiotnyNo to zes mnie pocieszyla z ta zgaga! juz nie wiem co mam robic! Pije zimne mleko, ale dzisiaj rano dostalam rewolucje po tym :/ i badz tu madrym
reklama
hej na kiedy masz termin dokladnie?Hej witam wszystkich jestem tu nowa ;-) ale przez ostatnie dni żyłam w strachu że coś nie tak bo objawy zniknęły a Dzisiaj wymioty pierwsza ciążę straciłam przez obumarcie płodu dlatego teraz strasznie zwracam uwagę na wszystko
hej na kiedy masz termin dokladnie?
Na 11 grudnia :-)
Ritia witaj. Wiele z nas niestety wie co masz na myśli z tym strachem.
Niestety :-/ i to było w 9 tyg dlatego teraz taki najgorszy czas dla mnie
ooo i juz widzialas zarodek i serduszko?Na 11 grudnia :-)
tez jestem po stracie i tez sie boje, za tydzien mam kolejna wizyte i mam cykora jak stad do AmerykiNiestety :-/ i to było w 9 tyg dlatego teraz taki najgorszy czas dla mnie
Ja też tak mam.kurde jak bym powietrze spuszczala z siebie co chwile dwoma stronami!!! Masakra jakaś!Hej! Chcialam poczytac troszke o waszych przezyciach, ale tych stron jest 370 takze bedzie ciezko Jestem w 7 tyg.ciazy - pierwsze dziecko (nie liczac wczesnijeszego poronienia) :/ Mdli mnie jak nie wiem, ale nie zwracam. Najgorsze sa wieczorne zgagi i caly czas bulkot w jelitach i ``bekanie`` (przepraszam za slownictwo. Tez tak macie??
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na szczęście mam dzisiaj wizytę 3 tyg temu byłam i serduszko już biło i dzisiaj mam nadzieję że będzie wszystko dobrze ;-)tez jestem po stracie i tez sie boje, za tydzien mam kolejna wizyte i mam cykora jak stad do Ameryki
reklama
Nienawidzę dziadostwa!!! matko ile razy to cholestwo mi już wyskakiwalo. Masakra. Jakiś czastemu wyleczylam na długi czas, i zanim jeszcze niewiedzialam żem ciężarna wyskoczyło mi cholerstwo znowu! Dało mi to do zastanowienia WHY? Przecież z jakiś rok czy dwa nie miałam!!!I chyba właśnie mi opryszczka wylazla na ustach. Cholera :/ ledwo posta skończyłam pisać i poczułam że coś mnie swędzi i boli pod wargą. Już jakieś wirusy... załamie się :/
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom