reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

hej! Witam nowe mamuśki!

u mnie plejada dolegliwości od samego rana mdlosci, wzdęcia i bol plecow. Umowilam się dziś na prenatalne 31 maja 200zl usg i 200 zl badanie krwi. Bab ka mowila ze jak chce nagranie z badan to zebym wziela pendriva:) Mi na zgage tez pomagaly migdaly.

reklama
luxuorius ja od miesiąca mam odrzut od słodyczy, etraz tylko kwaśne i ostre przy tych mdłościach, na razie jestem na samym jabłku i musze cos w siebie wcisnąć ale jak???

luxuorius ja od miesiąca mam odrzut od słodyczy, etraz tylko kwaśne i ostre przy tych mdłościach, na razie jestem na samym jabłku i musze cos w siebie wcisnąć ale jak???
ja na owoce nie moge patrzec, wchodza mi goalbki, kotlety i jakies kopytka i kapusta ugotowana na slodko..muieso pieczone juz nie, pieczywo tez tak srednio

A mnie w tej ciąży najlepiej wchodzą tłuste mięsa, ser żółty i słodycze. No i banany. Też się boję ile przez to przytyję. Z synkiem za to była dieta fit, głównie na pomarańczach leciałam.

a mnie senność dopadła dopiero teraz, wczoraj pierwszy raz spałam po południu odkąd w ciąży jestem ... i dziś coś czuje, że zaraz też się zdrzemnę ...

Witam nowe grudniowe mamy:-))

U mnie dalej nic strasznego się nie dzieje, leżę i się nudzę:-) mam takie techniczne pytanko, może ktoś wie.... Zwolnienie mam do dzisiaj, pierwotnie do lekarza mialam isc jutro, ale zrezygnowałam z tamtego gina i do nowego idę dopiero w piątek... Czy lekarz wystawi mi zwolnienie ze wsteczną datą żeby zachować ciągłość? Czy mogę mieć z tym problem??
Dziekuje za odpowiedz i milego dnia[emoji170]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe grudniowe mamy:-))

U mnie dalej nic strasznego się nie dzieje, leżę i się nudzę:-) mam takie techniczne pytanko, może ktoś wie.... Zwolnienie mam do dzisiaj, pierwotnie do lekarza mialam isc jutro, ale zrezygnowałam z tamtego gina i do nowego idę dopiero w piątek... Czy lekarz wystawi mi zwolnienie ze wsteczną datą żeby zachować ciągłość? Czy mogę mieć z tym problem??
Dziekuje za odpowiedz i milego dnia[emoji170]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zalezy od lekarza, bo wiekszosc boi sie problemow z zusem, ja bym do rodzinnego poleciala wziac na te klika dni l4

reklama
Do góry