reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:

Ja bym sama poprosila o L4 i nie czekala kiedy mi da :)

reklama
Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:
masz ciezkie warunki, bo to jednak klienci, ktorzy sa chorzy i lepiej bys szybko uciekla stamtad, ale to moja zdanie

Ja dzis mam wizyte o 14:15 trzymac kciuki zeby bylo serduszko.
Mdlosci czasem sa okropne a czasem ich nie ma.
Brzuch nie boli ani nie kluje to chyba dobrze co ?
Kciuki zaciśnięte :happy:

no duzo osob mi mowi, urodzisz przytulisz i zaraz zamarzysz o kolejnym :laugh2:
No tak od razu to może nie. Ja choć miałam lekki poród, to tak z tydzień nie myślałam o kolejnej ciąży :-p

Hej dziewczyny :)
U mnie mdłości wróciły.. Nawet wymioty z rana. Dzisiaj mają mi przyjść meble do sypialni więc czeka mnie składanie szafy i komody, prasowanie i układanie, już zacieram rączki, uwielbiam składać meble :D :D
Zastanawiam się kiedy iść go ginekologa... w 10 czy w 12 tygodniu...

No to zes mnie pocieszyla z ta zgaga! juz nie wiem co mam robic! Pije zimne mleko, ale dzisiaj rano dostalam rewolucje po tym :/ i badz tu madrym :hmm:

Zadora super, że się odezwalas i że z dzieckiem wszystko ok ale dobrze zrobiłaś zwijając się do domu bo lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Hej witam wszystkich jestem tu nowa ;-) ale przez ostatnie dni żyłam w strachu że coś nie tak bo objawy zniknęły a Dzisiaj wymioty :-D pierwsza ciążę straciłam przez obumarcie płodu dlatego teraz strasznie zwracam uwagę na wszystko

Do góry