reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:

Ja bym sama poprosila o L4 i nie czekala kiedy mi da :)

reklama
Czuję się świetnie, wręcz nieciazowo. Ale to nie znaczy, że będę przyjmować na klatę wszystkie bakterie i wirusy. Teraz jeszcze ospa się zaczyna u nas. Nie zamierzam mieć polpasca. Każde przeziębienie i choroba może się odbić na zdrowiu dziecka. Jutro mam wizytę okaże się czy są mi od razu zwolnienie czy nie :dry:
masz ciezkie warunki, bo to jednak klienci, ktorzy sa chorzy i lepiej bys szybko uciekla stamtad, ale to moja zdanie

Ja dzis mam wizyte o 14:15 trzymac kciuki zeby bylo serduszko.
Mdlosci czasem sa okropne a czasem ich nie ma.
Brzuch nie boli ani nie kluje to chyba dobrze co ?
Kciuki zaciśnięte :happy:

no duzo osob mi mowi, urodzisz przytulisz i zaraz zamarzysz o kolejnym :laugh2:
No tak od razu to może nie. Ja choć miałam lekki poród, to tak z tydzień nie myślałam o kolejnej ciąży :-p

Hej dziewczyny :)
U mnie mdłości wróciły.. Nawet wymioty z rana. Dzisiaj mają mi przyjść meble do sypialni więc czeka mnie składanie szafy i komody, prasowanie i układanie, już zacieram rączki, uwielbiam składać meble :D :D
Zastanawiam się kiedy iść go ginekologa... w 10 czy w 12 tygodniu...

No to zes mnie pocieszyla z ta zgaga! juz nie wiem co mam robic! Pije zimne mleko, ale dzisiaj rano dostalam rewolucje po tym :/ i badz tu madrym :hmm:

Zadora super, że się odezwalas i że z dzieckiem wszystko ok ale dobrze zrobiłaś zwijając się do domu bo lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Hej witam wszystkich jestem tu nowa ;-) ale przez ostatnie dni żyłam w strachu że coś nie tak bo objawy zniknęły a Dzisiaj wymioty :-D pierwsza ciążę straciłam przez obumarcie płodu dlatego teraz strasznie zwracam uwagę na wszystko

Do góry