reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ide sie ubierac, choc slabo mi sie robi chwilami...dobrze, ze dzis tylko 4 godziny w pracy
co do ubran ciazowych, hmm ja mam nadwage i poki co mam ciaze spozywcza, ale brzuch jest twardy i wiem, ze za jakies 3-4 tygodnie zacznie sie robic pilka, bo juz czuje, ze od dolu jest jakis inny

reklama
Kurde dziewczyny, to jak ja mam zapisana większą dawkę kwasu foliowego - 5mg ze względu na moja chorobę krwi a wy piszecie,że on się wogole nie wchlania. ... to właśnie zaczęłam się martwić :/ bo po co mi taka dawka jak to mi nic nie daje....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

ide sie ubierac, choc slabo mi sie robi chwilami...dobrze, ze dzis tylko 4 godziny w pracy
co do ubran ciazowych, hmm ja mam nadwage i poki co mam ciaze spozywcza, ale brzuch jest twardy i wiem, ze za jakies 3-4 tygodnie zacznie sie robic pilka, bo juz czuje, ze od dolu jest jakis inny
Lux, to jeszcze nas nadwaga łączy [emoji1][emoji1][emoji52]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Czarownica nadrabiaj warzywami i owocami ... z tego co wiem to avocado, pomarancze, fasolka biała .... musisz sprawdzić ja na początku codziennie zajadałam avocado i piłam sok pomaranczowy hektolitrami ale ten z wyciskanych pomaranczy lub sama sobie robilam ... wiecej kwasu nie zaszkodzi a ten naturalny wg mnie jest lepiej przyswajalny od chemii co nie zmienia faktu, ze tabletki i tak biore

dziewczynki czy wam tez spadlo libido ? ja tak mam od 6t i sie zastanawiam czy to normalne ...

dziewczynki czy wam tez spadlo libido ? ja tak mam od 6t i sie zastanawiam czy to normalne ...

Mi przez te przeklęte mdłości :( najpierw musiałam się powstrzymywać żeby nie zbałamucić niemęża (od zrobienia testu do wizyty wstrzymaliśmy się z przytulankami żeby się upewnić, ze dzidzia w dobrym miejscu i krwiaków nie ma) a potem miałam już takie mdłości, że jestem nie do życia i ani mi w głowie sex :( czekam na poprawę nastroju to i ochota przyjdzie.

Czarownica ja w czerwcu bede miala 30lat i to jest moje pierwsze dziecko
Wszystko zalezy od sytuacji jesli ktos ma odpowiedzialnego partnera to uwazam, ze czemu nie ;) aczkolwiek moja mama mowila, ze zupelnie inaczej podchodzila do kwesti macierzynstwa gdy rodzila moja siostre w wieku 23lat a gdy rodzila mnie w wieku 28 ... mowila ze byla dojrzalsza i miala wiecej cierpliwosci do mnie
Ja sie ciesze, ze zaczekalam z decyzja o macierzynstwie wczesniej nie chcialam miec dzieci dopoki nie poznalam lubego to przy jego boku poczulam, ze chce byc juz matka i ze to najwyzsza pora po prostu dojrzalam do tej decyzji i ciesze sie z tego bo uwazam, ze teraz macierzynstwo bedzie dla mnie ze tak to okresle blogoslawienstwem a nie kara za mlodu gdzie czlowiek chce sie jeszcze bawic ;)
Ja też kończę 30 lat i to moja pierwsza ciąża. Z jednej strony żałuję, że tak późno. Z drugiej się cieszę.

Ja libido straciłam już w poprzedniej ciąży, a że karmię piersią cały czas, to jeszcze mi nie zdążyło wrócić. :(
Serio, jestem bardzo wrażliwa na hormony.
Wcześniej miałam tak, że od 1-2 dni przed miesiączką aż do dnia owulacji mogłabym się kochać codziennie. A od owulacji do końca cyklu mnie odrzucało i prawie zawsze mieliśmy wtedy przerwę.
Gdy zaszłam w ciążę odrzucało mnie cały czas... Do tego jeszcze doszedł ból, silny ból! Podczas seksu. Ginekolog nie znalazł powodu. Wszystko było ok wg niego.
A ja nawet kubeczka menstruacyjnego nie byłam sobie w stanie włożyć (już po porodzie, gdy okres wrócił).
Mąż uważał, że wymyślam.. Przykre to było.
W każdym razie ból ustąpił całkowicie pół roku po porodzie. Powoli wracało też lubido.
A tu druga ciąża i znów mnie odrzuca od seksu i znów zaczyna pobolewać, choć nie na razie leciutko. :(

Martwię się o zadorę....
Bardzo....

U mnie libido spadło do zera. Zresztą i tak mam zakaz od mojej gin. I do tego dalej ciche dni z P. Majówkę spędzam samotnie.

Zadora długo się nie odzywa. Mam nadzieję, że wszystko u niej ok.

Spojrzałam na te staniki z lidla.
Śmiechu warte. ;)
Rozmiary z kosmosu. W biodrach mogłabym to sobie zapiąć i chyba kolano zamiast cyca wsadzić w miseczkę.
Noszę obecnie 65f (choć z wyglądu to takie "zwykłe 75 c"). :p

reklama
Do góry