reklama
nie moge czuc sie staro bo mam mlode dzieci hihi a poza tym czterdziestka to dopiero życie zaczynaale chyba staro sie nie czujesz prawda?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja mowilam, ze boje sie trzydziestych urodzin, a tu zaraz 32 stuknie, ale jakos staro sie nie czuje, tyle co przytylam i moze tylko to mnie drazninie moge czuc sie staro bo mam mlode dzieci hihi a poza tym czterdziestka to dopiero życie zaczyna
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.
Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.
Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.
Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.
Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.
Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.
Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.
mojeboje
Fanka BB :)
Spojrzałam na te staniki z lidla.
Śmiechu warte.
Rozmiary z kosmosu. W biodrach mogłabym to sobie zapiąć i chyba kolano zamiast cyca wsadzić w miseczkę.
Noszę obecnie 65f (choć z wyglądu to takie "zwykłe 75 c").
Ja też 65f w żadnym "normalnym" sklepie nie kupuję biustonoszy.
trzymamy mocno!!Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.
oby dobre wiesci przynioslaTeż się martwię o Zadore. Może zatrzymali ją na obserwację w szpitalu a tam Np nie ma netu.
reklama
Ja podobnie.Ja też 65f w żadnym "normalnym" sklepie nie kupuję biustonoszy.
Przed ciążą nosiłam 65DD, 70D z Effuniaków.
A okąd karmię kupuję Anitę. Niestety stacjonarnie ceny zabijają (ponad 200)..
Teraz zaryzykowałam i zamowiłam ją przez net. Najwyzej odeślę.
Na razie tylko staniki z fiszbinami noszę.
Próbowałam w ciąży te bez fiszbin, ale źle w nich czuję. W Anicie są dość delikatne, bo jak teraz sprobowałam swojego starego Effuniaka założyć, to mnie chciał przeciąć fiszbinami!