reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale te szare spodnie bym chętnie kupiła!
Po domu do chodzenia.
Mam legginsy ciążowe, ale czarne i obłażą mi strasznie futrem (mam dużo zwierząt). :-)

reklama
Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.

Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.

Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.

Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.

Spojrzałam na te staniki z lidla.
Śmiechu warte. ;)
Rozmiary z kosmosu. W biodrach mogłabym to sobie zapiąć i chyba kolano zamiast cyca wsadzić w miseczkę.
Noszę obecnie 65f (choć z wyglądu to takie "zwykłe 75 c"). :p

Ja też 65f:) w żadnym "normalnym" sklepie nie kupuję biustonoszy.

Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.

Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.

Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.

Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.
trzymamy mocno!!

reklama
Ja też 65f:) w żadnym "normalnym" sklepie nie kupuję biustonoszy.
Ja podobnie.

Przed ciążą nosiłam 65DD, 70D z Effuniaków.
A okąd karmię kupuję Anitę. Niestety stacjonarnie ceny zabijają (ponad 200)..
Teraz zaryzykowałam i zamowiłam ją przez net. Najwyzej odeślę.
Na razie tylko staniki z fiszbinami noszę.
Próbowałam w ciąży te bez fiszbin, ale źle w nich czuję. W Anicie są dość delikatne, bo jak teraz sprobowałam swojego starego Effuniaka założyć, to mnie chciał przeciąć fiszbinami! :p

Do góry