reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?
Ja mam. Mimo że nie zjem dużo np na obiad to mam wrażenie że tak ciężko mi na nim. Masakra.

p19us65g5dhat4ga.png

reklama
moje pol centymetra szczescia!!! wszystko jest ok, dzieciatko ma 0,5 cm, za dwa tygodnie mam isc zobaczyc czy bedzie serduszko, dobrze, ze poszlam tak szybko, bo tsh jest znow za wysokie i dostalam duphaston i leki na tsh, od jutra mam je brac. Jestem szczesliwa!!!!!!!!! rodzice i tesciowa zakochani w tej malej kropce, bratowa i brat tez :-) :) progesteron ok, wszystko w normie.

Załączniki

• Zdjęcie0285.jpg
    Zdjęcie0285.jpg
    642,3 KB · Wyświetleń: 77
Lux gratuluję, super! :happy: Szybko zobaczyłaś maluszka :happy2:
Ja mam. Mimo że nie zjem dużo np na obiad to mam wrażenie że tak ciężko mi na nim. Masakra.

p19us65g5dhat4ga.png

Ja też. Czesto mnie pobolewa i czuje sie jakby wypchana kamieniami.
No właśnie mnie tak gniecie, kłuje i czuję na nim ciągle taką ciężkość. Co to będzie jak maleństwo podrośnie?

Mój żołądek też boli, kłuje, właśnie jakbym się kamieni najadła. W ciągu dnia nie mam apetytu, za to wieczorem i w nocy mnie ssie. Przecież nie będę jadła w nocy?! Ehh. Może jabłko pomoże i woda.

Lux gratulacje :)

Moja Pesteczka ma 0,5cm :))) kolejne usg za 2 tygodnie jak będzie tętno. Mam brac kwas foliowy w wiekszej dawce na recepte ale to ze wzgledu na leki jakie bralam nie wiedzac, ze zaszlam w ciążę oraz będę miala wiecej badan ze wzgledu na moja chorobę krwi. Jestesmy bardzo szczesliwi <3 <3 <3 Pani Dr powiedziala, ze wycelowalismy w chlopca, ale ja marze o córecce... moj przyszły mąż zachwycony, rodzice tez, wszyscy szczesliwi a ja nie moge sie doczekac tego 7 tygodnia....

Załączniki

• 13054554_1343425445674058_242565738_o.jpg
    13054554_1343425445674058_242565738_o.jpg
    130,6 KB · Wyświetleń: 57
Moja Pesteczka ma 0,5cm :))) kolejne usg za 2 tygodnie jak będzie tętno. Mam brac kwas foliowy w wiekszej dawce na recepte ale to ze wzgledu na leki jakie bralam nie wiedzac, ze zaszlam w ciążę oraz będę miala wiecej badan ze wzgledu na moja chorobę krwi. Jestesmy bardzo szczesliwi <3 <3 <3 Pani Dr powiedziala, ze wycelowalismy w chlopca, ale ja marze o córecce... moj przyszły mąż zachwycony, rodzice tez, wszyscy szczesliwi a ja nie moge sie doczekac tego 7 tygodnia....
moje tez ma 0,5 cm hihi, super wiesci!

reklama
Do góry