reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Super dziewczynki takie fajne wiadomosci :)

Zazdroszcze Wam tych mizliwosci dodania zdjęcia. Ja moim dzidziem nie moge sie pochwalic bo za cholerę zdjęcie nie chce się załadować.

Jakos mi tak dziś wszystko podchodzi do gardła. Moze mdłości mnie w koncu nawiedzily ;) kładę sie spac jutro idę na obciążenie glukoza. Dobrej nocy Wam życzę:)

reklama
Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?
Ja miałam straszny problem z żołądkiem :/ czułam jakbym miała w środku kamienie. Było mi strasznie ciężko i bolało.. Zaczęłam jeść więcej owoców jakieś jogurty i jest lepiej...

Gratuluje wizyt dziewczyny! Jak ja byłam na usg 16.04 to było pusto, tylko pęcherzyk, a jak poszłam 25.04 to 1.12cm Fasol :)
Jak sobie przypomne ten tydzień, w którym czekałam czy się pojawi czy nie, to mega Wam zazdroszczę, że tak wcześnie widziałyście :)

Gratuluje wizyt dziewczyny! Jak ja byłam na usg 16.04 to było pusto, tylko pęcherzyk, a jak poszłam 25.04 to 1.12cm Fasol :)
Jak sobie przypomne ten tydzień, w którym czekałam czy się pojawi czy nie, to mega Wam zazdroszczę, że tak wcześnie widziałyście :)
u mnie tez pecherzyk, ale jaki duzy, ginka mowila, ze na dniach powinien sie zarodek pojawic :-) :)

Mój żołądek też boli, kłuje, właśnie jakbym się kamieni najadła. W ciągu dnia nie mam apetytu, za to wieczorem i w nocy mnie ssie. Przecież nie będę jadła w nocy?! Ehh. Może jabłko pomoże i woda.

Lux gratulacje :)
Ja mam odwrotnie. Rano mnie budzi ssanie w żołądku, a wieczorem właśnie ta ciężśkość i brak apetytu.

Moja Pesteczka ma 0,5cm :))) kolejne usg za 2 tygodnie jak będzie tętno. Mam brac kwas foliowy w wiekszej dawce na recepte ale to ze wzgledu na leki jakie bralam nie wiedzac, ze zaszlam w ciążę oraz będę miala wiecej badan ze wzgledu na moja chorobę krwi. Jestesmy bardzo szczesliwi <3 <3 <3 Pani Dr powiedziala, ze wycelowalismy w chlopca, ale ja marze o córecce... moj przyszły mąż zachwycony, rodzice tez, wszyscy szczesliwi a ja nie moge sie doczekac tego 7 tygodnia....
Super! Gratuluję! :happy: Jaki masz termin?
Dlaczego wycelowaliście w chłopca?
Uwierz mi, że w 7 tygodniu nie będziesz się mogła doczekać 12 itd :happy:

Ja miałam straszny problem z żołądkiem :/ czułam jakbym miała w środku kamienie. Było mi strasznie ciężko i bolało.. Zaczęłam jeść więcej owoców jakieś jogurty i jest lepiej...
ja zauważyłam, że pomaga mi gorąca herbatka miętowa. Owoców trochę jem i maślankę piję, ale to nic nie daje.

reklama
Do góry