reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

mamaNadii witaj
tęczowa ja właśnie fizycznie znowu bez sił, ale ostatnich kilka dni było lepiej. Synek chce, żebym się z nim bawiła, a ja bym tylko leżała... Ciśnienie 100/59 Chyba sobie zrobię jeszcze jedną kawkę.

reklama
Antiope no z maluchem w domu, to już bardziej skomplikowana sprawa :/, nie ma wyjścia trzeba to przetrwać. Ja ciśnienie też mam niskie, jak to moja neurolog nazwała " jak u babuleńki ":D
Mamanadii witaj

Teczowa89 - czyli plamienia sie zdarzaja.Dobrze ze bylo bardzo skape i ustalo.Gin kazala zrobic mi bete i do niej jutro przyjechac , pewno mi jutro przepisze cos.

tak nie martw się tym. Jeśli było skąpe i ustało to nie martw się. Zresztą jutro masz wizytę i lekarz Cię uspokoi i może przepisze duphaston lub luteinę ;)

Witam się [emoji5]
Byłam już sierpniówką 2010 i wrześniówką 2013 a teraz grudzień 2016. To moja 4 ciąża, druga zakończyła się obumarciem w 7tc. Mam dwie śliczne córki, dwa psy i fretkę.
Ostatnia miesiączka 5 marca, termin z owu (18 dc) 13 grudnia [emoji5] Pierwszy test w 12dpo i cień cienia, drugi w 14dpo I już wyraźna kreska [emoji5] wizyta 19 kwietnia na 18.00. Ta ciąża już jest zupełnie inna, póki co 5t0d i w zasadzie żadnych objawów, poza powiększonymi piersiami, uczuciem pełności w podbrzuszu I jego pobolewaniem oraz ciągnięciem więzadeł w pachwinach [emoji6] pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę samych dobrych nowin na wizytach [emoji3]

reklama
Witam nowe mamy.

aneta, trzymam kciuki, na pewno jutro wszystko będzie ok na USG

A ja jestem nieprzytomna, ucięłam sobie krótką drzemkę, co do mnie niepodobne a jest gorzej niż wcześniej więc chyba strzelę sobie kawę. Dziecko jeszcze śpi, pewnie będzie buszować w nocy:(

Do góry