reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jak uważacie chociaż ja związku nie widzę. Po prostu z chęcią bym poczytała o nowościach w temacie wozkow może któraś obcykana czy fotelików sam to samo z imionami 4lata to jednak dużo w temacie . Nikt nie pisze ze to juz na kupowanie czas. Tematy by się rozkrecily ot co. Ale ok

U nas na watku jest duzo mam po stracie i dlatego boimy sie za wczesnie pisac o pewnych rzeczach. Tak mi sie przynajmniej wydaje

reklama
kindzia ja co do imion, to tak łatwo nie zdradzę, bo ja lubię oryginalne imiona i nie chciałabym, żeby mi ktoś pomysł podebrał :-p Jeśli chodzi o wózki, czy foteliki, to mnie zostają po starszym, więc szaleństwa zakupowego z tej okazji u mnie nie będzie. Jak chcesz, to możesz założyć taki wątek, po prostu ja w tym momencie nie widzę takiej potrzeby.

Ja tez mam praktycznie wszystko po dziewczynkach, wozki, bujaki, foteliki, lozeczko. Jak wszystko pojdzie dobrze to kupie tylko nowy materacyk i jak chlopak bedzie to kilka ciuszkow bo mam same rozowe na dziewczynki :-) :-) :-) No i tyle z mojego szalu zakupowego hihi ;) Pozdrawiam

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

A jaki to ma związek . Napisanie ze cos się podoba a stan zdrowia dziecka? Może w ramach pozytywnego myślenia warto skupić się na czymś miłym niż biegac po 10 razy do wc i zaglądać w majty albo 2raxy w tyg do gina ? ...... He Antiope a właśnie ciekawa byłam co masz w glowie za imiona bo synek niespotykane ma. A cora jak na imię ma ? Chyba gdzies pisalas ze z mężem wyjedzie ( albo pomyliłam) Ale ok nie chcecie pisac to ok . Nawet plany wakacyjne gdzie wyjazd najlepiej tez bym chetnie poczytala taki watek. No i portki z panelem ciążowym kupiłam bo mnie w aucie spodnie w brzuch gniota. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu ale zamartwianie się każdego dnia naprawde szkodzi.

A jaki to ma związek . Napisanie ze cos się podoba a stan zdrowia dziecka? Może w ramach pozytywnego myślenia warto skupić się na czymś miłym niż biegac po 10 razy do wc i zaglądać w majty albo 2raxy w tyg do gina ? ...... He Antiope a właśnie ciekawa byłam co masz w glowie za imiona bo synek niespotykane ma. A cora jak na imię ma ? Chyba gdzies pisalas ze z mężem wyjedzie ( albo pomyliłam) Ale ok nie chcecie pisac to ok . Nawet plany wakacyjne gdzie wyjazd najlepiej tez bym chetnie poczytala taki watek. No i portki z panelem ciążowym kupiłam bo mnie w aucie spodnie w brzuch gniota. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu ale zamartwianie się każdego dnia naprawde szkodzi.
Kochana, my jedziemy nad morze do Rowów :) Myślę wlasnie nad strojem, jaki ja w ogole bede mogla miec stroj kapielowy.. i czy ja w ogole moge jechac [emoji5]

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Kindzia jeśli masz taką ochotę to załóż taki wątek nikt Ci tego nie zabroni, ten kto będzie chciał to się włączy. Co do zamartwiania się, zaglądania w majty i chodzeniu do gina mogłaś przyhamować :/

Kindzia jeśli masz taką ochotę to załóż taki wątek nikt Ci tego nie zabroni, ten kto będzie chciał to się włączy. Co do zamartwiania się, zaglądania w majty i chodzeniu do gina mogłaś przyhamować :/

Uprzedzilas mnie w odpowiedzi. Dobranoc dziewczynki. Ide zajrzec w majty czy dalej krwawie. Dam znac jutro po kontroli.

Ok nie ma tematu. Nie bierzcie sobie tego dziewczyny do siebie. Bardziej chodzi mi o pozytywne myślenie ale na forum często bierze się slowo pisane na opak . A nie o to mi chodzi żeby komuś dokopać.

reklama
Tez uważam, że tamten komentarz był nie na miejscu. Bieganie co chwila na gina? Ja teraz boję się pójść za szybko, to raz, a w poprzedniej ciąży, która obumarła lekarze w szpitalu mi powiedzieli, że przyszłam tam w ostatnim momencie, bo już miałam ropne nacieki, tkanki martwicze i szło zakażenie na cały organizm. Pomyśl więc, Kindzia, dwa razy nim coś napiszesz. Niektóre z nas straciły ciążę nawet kilkakrotnie i to zrozumiałe, że nie chcemy się znowu zbędne nastawiać i znowu przechodzić przez to samo. Myślę, że mogę się wypowiedzieć za naszą grupę twierdząc, że wolimy poczekać aż największy odsetek poronień w pierwszych tygodnoach będzie za nami zanim zaczniemy się rozkoszować ciążą na dobre. To paskudne uczucie opowiadać ludziom, którzy pytają jak ciąża o tym co się stało. Nikomu tego nie życzę.

Do góry