reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nowe mamusie :)

Ja w weekend miałam siłę i ochotę na wszystko. Od wczoraj tylko na spanie :eek:

W kwestii organizacyjnej:
Mamy wątek wizyt u lekarza gdzie możemy pisać o wizytach, wrzucać fotki naszych fasolek itd. A do Aguchy w wiadomości prywatnej możemy podawać terminy i godziny naszych wizyt (nie tylko u gin)

Drugi wątek "Lista" będę ogarniać w majówkę, tak więc proszę o informacje do tejże listy na priv do mnie :)

reklama
Wszystkie mają wizyte 19 kwietnia ;)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Haha chyba tak :p się zeszłyśmy w czasie ;)

noo chyba z tym jest jeszcze czas, przynajmniej jak dla mnie :/ niech chociaż każda z nas przejdzie 1 trymestr szczęśliwie :)

O właśnie po pierwszym trymestrze będzie się myślało o wózkach, lozeczkach itp itd więc się pozaklada nowe wątki :)

bonusowa witaj! To niesamowity zbieg okoliczności, że tyle z nas ma wizytę 19 kwietnia.

mamaNadii ja miałam plamienie od 11 do 14 dnia po owulacji. Ale to było takie bardziej brunatne plamienie, a nie czerwone. Tylko raz jak się podtarłam, to było takie czerwonawe. Pomyślałabym, że to implantacyjne, ale chyba za późno na to, bo to chyba do 10 dnia po owulacji powinno być. Poza tym trzeciego dnia plamienia zrobiłam test i był już pozytywny. (wcześniej nie robiłam, więc nie wiem, czy wyszedł by pozytywny) Mnie na ip nic nie chcieli na to przepisać.

Z którego listopada jest Twoja córcia? Bo mój synek jest z 28 października 2013, więc też są w bardzo podobnym wieku

kindzia zgadzam się z agnesis i tęczową, że na wątki o imionach i wózkach przyjdzie jeszcze czas.

Witajcie nowe grupowiczki :)
Dziewczyny zdadzą mi relacje z wizyt 19, a następnego dnia przyjdzie wreszcie i na mnie pora :D pierwsze usg, wyczekane od tygodni! ;)
Oczywiście, popieram głosy o wstrzymaniu się z zakupowymi tematami i tym o imionach. Wierzę całym sercem, że wszystkie tu dobrniemy szczęśliwie do grudnia, ale na własne oczy widziałam ile czerwcówek się wyruszyło w zastraszającym tempie. Ba, sama to przeżyłam przecież :( gdy już minie ta potworna pora pierwszego trymestru, to możemy zacząć szaleć ;)

reklama
Jak uważacie chociaż ja związku nie widzę. Po prostu z chęcią bym poczytała o nowościach w temacie wozkow może któraś obcykana czy fotelików sam to samo z imionami 4lata to jednak dużo w temacie . Nikt nie pisze ze to juz na kupowanie czas. Tematy by się rozkrecily ot co. Ale ok

Do góry