agnesis
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Nie u mnie to nie miesiaczka. Chodzi o to ze w styczniu mialam zabieg lyzeczkowania i endometrium jest cienkie. Ta tkanka jest luzna i sie obsuwa. Wczoraj mi zrobili usg dopochwowe i kazali sprobowac chodzic powoli. I jak wstalam po dwoch dniach lezenia to wszystko sie obsunelo.
Byl u mnie lekarz przed chwilka i powiedzial ze poczekamy do jutra. Nie chce mi tak czesto robic usg bo to w moim przypadku niedobrze. Mamy nadzieje ze dzidzius sie mocno trzyma i uda nam sie wyjsc z tego calo. Jesli jutro na usg nie bedzie dobrze to pewnie zrobią mi znowu zabieg. Odezwe sie jutro bo mam na prawde dola.
Dziewczynki nie przejmujcie sie betami. Same wiecie ze too niczym nie swiadczy bo czasmi przyrasta i jest zle czasami mniej przyrasta i dzidzia rośnie. Tak samo z przyrostem. Ja z blizniakami mialam normalny przyrost a byla dwojka. Z synem szla szybko do gory w ciazgu 3 dni z 210 do 1300 i byl jeden i zdrowy.
Ktoś pytal o tyg. Dzis 6 tydz 6 dzien.
Odnosnie okresu w ciazy to jets to mozliwe. Obie moje ciotki dowiedzialy sie o ciazy w 5miesiącu jak dziecko rusZać sie zaczelo. Krwawily normlnie co miesiac. W 5 przestaly. Dzieci zdrowe.
Pozdrawiam
A dostajesz jakieś leki? Jest jakaś opcja, że jak dzidzia jest na swoim miejscu to będziesz leżeć cały czas i wtedy będzie ok?