reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

też kawy nie pije,nie jem niczego czego nie powinnam,ale piwo bezalkoholowe to chyba nie zbrodnia[emoji14]ale właśnie bezalkoholowe a nie te niby free a 0,5%.. choć sama dziś wypiłam 0,2% ale pół i rozcienczone ice tea..
ehh w wyrzuty sumienia mnie wpędzacie ;(

no..znam to niestety..patologii się należy bo patologia..a ludziom którzy naprawde potrzebują i żyją normalnie,schludnie..to nie..bo dobrobyt..za dobrze... ehh.. a co do dzieciątka to ja się już doczekać nie mogę II prenatalnego [emoji813]
I ja ale mam do tego jeszcze 5 tyg... I w koncu bede wiedziec jak pomalowac pokoik ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chciałabym szaro różowy hehwhw

Ja też liczyłam na dziewczynkę,ale jak mi wyszły te jaja z Pappa i testy Nifty to płeć już dla mnie w ogóle przestała mieć znaczenie,byle zdrowe było... No i czekam na małego urwisa teraz :D i w sekrecie powiem,że przerażona jestem trochę :D

Ja też liczyłam na dziewczynkę,ale jak mi wyszły te jaja z Pappa i testy Nifty to płeć już dla mnie w ogóle przestała mieć znaczenie,byle zdrowe było... No i czekam na małego urwisa teraz :D i w sekrecie powiem,że przerażona jestem trochę :D
Czemu przerazona? Ja sie troszkę boje ,że nie ogarne z dwójka

No,ze chłopak...jakoś tak się boję... Na dziewczynkę chyba spokojniejsza bym była :D Bo jak widzę synów moich znajomych to normalnie....... :D masakra... tacy niegrzeczni :p
Ja mam syna. Są tego plusy. Wiadomo warkoczyki w grę nie wychodzą, ale wiem ,że sobie poradzi. Mój Mąż mówi, że jak bd córka to nie bd chodzic nigdy na randki itd hehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mam syna. Są tego plusy. Wiadomo warkoczyki w grę nie wychodzą, ale wiem ,że sobie poradzi. Mój Mąż mówi, że jak bd córka to nie bd chodzic nigdy na randki itd hehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja się właśnie boję,że będzie taki łobuz jak synowie moich znajomych..histerie,kładzenie się na podłodze w sklepie,awantury o zabawki,bijatyki,narkotyki,dopalacze..normalnie ja już mam wizję kolejne 15lat w przód..a znając podejście mojego K. pewnie będzie mu na wszystko pozwalał a mnie krew zaleje :p

Eh ... Wlasnie czytalam wypowiedzieć pewnej mamy,która stwierdziła ze nie warto karmić piersia bo ten ból itd. Ja pierdziele nie wiem kochane jak wy i nie chce nikogo urazic ale dla mnie to samolubne takie gadki . kto pow ze nie bd bolec ?

reklama
Ja się właśnie boję,że będzie taki łobuz jak synowie moich znajomych..histerie,kładzenie się na podłodze w sklepie,awantury o zabawki,bijatyki,narkotyki,dopalacze..normalnie ja już mam wizję kolejne 15lat w przód..a znając podejście mojego K. pewnie będzie mu na wszystko pozwalał a mnie krew zaleje :p
Moja znajoma ma córkę o miesiac młodsza niz moj syn. Rozróba jakich mało. Mój łobuziak to jeszcze grzeczne dziecko przy niej :D zresztą jest cos takiego jak bunt dwulatka. I chyba trzylatka. Nie wierzyłam w to dopóki młody nie skończył dwoch lat. Kładzie sie na ziemi ucieka piszczy krzyczy i potrafi uderzyc jak cos idzie nie po jego myśli. Nie wiedziałam ze moje dziecko jest do tego zdolne zwlaszcza ze ja go nigdy nie bije i staram sie tlumaczyc doaczego jest tak a nie inczej.po prostu trzeba to przetrwać. Płeć nie wiem czy ma coa wspólnego z tym ;)

Do góry