reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dzis tylko sprzatam i sprzatam i konca nie widac. Juz jestem mega slaba.. [emoji20] dzis juz chyba nic nie zrobię...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak samo, od rana jakoś nie mam siły na nic. A jeszcze w pracy siedzę i najchętniej bym się już położyła. Wydaje mi się, że przez pogodę, bo ludzie u mnie w pracy też tacy jacyś nieprzytomni.

reklama
Dziew
1466695880-1d1mld.jpeg
czynki widzialyscie kiedys jak wygladaja dzieci ktorych mamy w ciazy pija alkohol? Nie udowodniono od jakiej dawki tak sie dzieje wiec moze mozna te 9 miesiecy wytrzymac bez? Ja was nie krytykuje ale po co ryzykowac? Nie mam pojecia jak sie ten syndrom po polsku nazywa ale to przykładowe zdjecie

Oczywiście, że alkohol to rzecz, z ktorej piwinno sie bezwzglednie zrezygnowac w ciazy, co wiecej historie typu : kobiety pija,palą i rodza zdrowe dzieci (to, ze maja rece,nogi nie jest oznaka, że rozwoj nie jest zaburzony) tez do mnie nie przemawiaja... zrozumialam, ze rozmowa dotyczyła "piwa" 0% czyli napoju bezalkoholowego ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Oczywiście,że bezalkoholowego :p ja właśnie pytałam co sądzicie i czy któraś piła/pije bo ja nawet temu lechowi free nie ufam bo ma 0,5% a nie jest czystko bezalkoholowe :p jedynie właśnie radler warka 0,0% i ta Bavaria o której pisałyście :p piwa nigdy nie lubiłam,jedynie radlerki albo z dużą ilością syropu imbirowego a dzisiaj mam taką chcice jakąś,że masakra... :p

Dziew
1466695880-1d1mld.jpeg
czynki widzialyscie kiedys jak wygladaja dzieci ktorych mamy w ciazy pija alkohol? Nie udowodniono od jakiej dawki tak sie dzieje wiec moze mozna te 9 miesiecy wytrzymac bez? Ja was nie krytykuje ale po co ryzykowac? Nie mam pojecia jak sie ten syndrom po polsku nazywa ale to przykładowe zdjecie

Płodowy Zespół Alkoholowy... Pisałam o tym pracę magisterską... Nie ma bezpiecznej dawki alkoholu w czasie ciąży, a cząsteczki alkoholu przenikają przez łożysko w znacznie większym stopniu niż tytoń czy narkotyki... Czasem warto uświadomić sobie pewne rzeczy to fakt. Choć nigdy nikogo nie ocenie. ;)

Oczywiście,że bezalkoholowego[emoji14]ja właśnie pytałam co sądzicie i czy któraś piła/pije bo ja nawet temu lechowi free nie ufam bo ma 0,5% a nie jest czystko bezalkoholowe[emoji14]jedynie właśnie radler warka 0,0% i ta Bavaria o której pisałyście[emoji14]piwa nigdy nie lubiłam,jedynie radlerki albo z dużą ilością syropu imbirowego a dzisiaj mam taką chcice jakąś,że masakra... :p
A warka radler czasem nie ma 2,0% alkoholu ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wezcie nie straszcie... Wypilam 2 razy karmi i z 2 szklanki piwa juz wcześniej.... Baby cpaja pija dzien w dzien i rodzą zdrowe dzieci. A ja bede teraz myśleć... :/ :/.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry