koralinakato
Fanka BB :)
Eh ... Wlasnie czytalam wypowiedzieć pewnej mamy,która stwierdziła ze nie warto karmić piersia bo ten ból itd. Ja pierdziele nie wiem kochane jak wy i nie chce nikogo urazic ale dla mnie to samolubne takie gadki . kto pow ze nie bd bolec ?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz są takie dla których macierzyństwo to skaranie boskie ;x pamiętam jak chodziłam na terapię do ośrodka to czasami w poczekalni spotykałam takie w ciąży/po ciąży z depresją..kosmos dla mnie ;x
Moja znajoma ma córkę o miesiac młodsza niz moj syn. Rozróba jakich mało. Mój łobuziak to jeszcze grzeczne dziecko przy niej zresztą jest cos takiego jak bunt dwulatka. I chyba trzylatka. Nie wierzyłam w to dopóki młody nie skończył dwoch lat. Kładzie sie na ziemi ucieka piszczy krzyczy i potrafi uderzyc jak cos idzie nie po jego myśli. Nie wiedziałam ze moje dziecko jest do tego zdolne zwlaszcza ze ja go nigdy nie bije i staram sie tlumaczyc doaczego jest tak a nie inczej.po prostu trzeba to przetrwać. Płeć nie wiem czy ma coa wspólnego z tym
Pewnie masz racje.. pewnie to nie zależy od płci tylko indywidualnie od dziecka,charakterku no i wychowania rodziców