reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez mam problemy z mlodsza corka, ale troche innego typu. Potrafi sie np obudzic w nocy i plakac pol godziny, nie da sie przytulić, nie poznaje mnie tak jakby. W przedszkolu tez ma napady, jak to okreslil lekarz, jest emocjonalna. Wysylaja nas przez to do psychiatry dzieciecego, ale ja sobie z nia potrafie poradzic, i nie rozumiem dlaczego w przedszkolu nie potrafia. Te napady sa sporadyczne, ale sa.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez czasami tak ma. Baaardzo rzadko ale sie zdaza. Jak bylam te 9 dni w szpitalu to przy wyjsciu ode mnie cos mu nie pasowało i krzyczał dobre pół godziny. Nic nie pomagało. Az maz go do lekarza wziął bo myśleliśmy ze ma zapalenie ucha :D a on sie chyba wkurzyl ze ja zostaje i nie mógł tego przepracować. Mąż musiał biec ode mnie bo pielegniarki na korytarz wychodzily i pytaly co się dzieje. W nocy tez nam sie pare razy zdarzyło ze ta sie rzucał ale zazwyczaj chodziło o ból czy brzyszka uszka albo zębów. Na szczęście im jest starszy tym tych sytuacji jest mniej :)

reklama
A myslisz ze dziewczynki sa inne ? Ciaze w wieku 13 lat itd..
Przeciez ogromny wplyw na to jakie bedzie Twoje dziecko masz wlasnie TY. Jesli Twoje dziecko bedzie mialo z Toba super kontakt, bedzie Ci ufalo, to i bedzie Cie sluchac [emoji6] nie boj nic.

Mam nadzieję,że tak właśnie będzie.. Bo mój K. to taki buntownik, że masakra...i jak mi z syna takiego łobuza zrobi to go ukatrupie :/

Moj tez czasami tak ma. Baaardzo rzadko ale sie zdaza. Jak bylam te 9 dni w szpitalu to przy wyjsciu ode mnie cos mu nie pasowało i krzyczał dobre pół godziny. Nic nie pomagało. Az maz go do lekarza wziął bo myśleliśmy ze ma zapalenie ucha :D a on sie chyba wkurzyl ze ja zostaje i nie mógł tego przepracować. Mąż musiał biec ode mnie bo pielegniarki na korytarz wychodzily i pytaly co się dzieje. W nocy tez nam sie pare razy zdarzyło ze ta sie rzucał ale zazwyczaj chodziło o ból czy brzyszka uszka albo zębów. Na szczęście im jest starszy tym tych sytuacji jest mniej :)

Bazylkowi zdarza się najwyżej w nocy z płaczem obudzić i czasami ciężko go uspokoić. Ale wydaje mi się, że to tylko złe sny. Jak go przytulam, to się uspokaja (przy moim D już nie tak łatwo), ale czasami potem nie da się odłożyć do łóżeczka i wtedy biorę go do nas do łóżka i już jest ok.

Ja boję się tego, że termin na samą zimę. Moj pracuje na popołudnie do nocy,a ktos musi młodego do przedszkola jednak zaprowadzić. I tak szkoda mi mego luby... :( Lecz co nie ma cudu nad dziecko. Damy radę

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój M. często wychodzi na 7 , a wraca okolo 21 więc też będę musiala sobie poradzić :-)

Ja tez mam problemy z mlodsza corka, ale troche innego typu. Potrafi sie np obudzic w nocy i plakac pol godziny, nie da sie przytulić, nie poznaje mnie tak jakby. W przedszkolu tez ma napady, jak to okreslil lekarz, jest emocjonalna. Wysylaja nas przez to do psychiatry dzieciecego, ale ja sobie z nia potrafie poradzic, i nie rozumiem dlaczego w przedszkolu nie potrafia. Te napady sa sporadyczne, ale sa.

Moja córka też ma tak czasami - te ataki w nocy. To się chyba nazywa leki nocne i to coś innego niż koszmary. Straszne jest to że płacze, krzyczy a ja nie mogę nic zrobić bo nie da się przytulić.

Mój M. często wychodzi na 7 , a wraca okolo 21 więc też będę musiala sobie poradzić :-)

Moj zaczyna pd 1.10 prace w innym miescie i bedzie 50 km dojezdzal w jedna stronę wiec nie bedzie go caly dzień. Plus pewnie bedzie robic nadgodziny bo bedzie mial wyzszw stanowisko i trzeba będzie od nowa tam wszystko organizowac. Bede musiała jakos dac radę s dziećmi. Dletego potrzenuje podwójnego wozka zeby byc bardziej mobilną bo nie dalabym rady syna do przedszkola odrzucic.

Znowu wstalam na siku i koniec spania:)

reklama
Do góry