koralinakato
Fanka BB :)
ale chudzinka w zyciu bym nie powiedziala,że mamy obie 17tydzienZobacz załącznik 760928 Jutro zaczynam17 tyd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale chudzinka w zyciu bym nie powiedziala,że mamy obie 17tydzienZobacz załącznik 760928 Jutro zaczynam17 tyd.
Ze śledziami też coś nie tak?
no moj mowi oo to bedzie synTez je mam i u mnie teoria z chłopcem sie potwierdza
Ja ja używam od momentu kiedy sie dowiedziałam o ciąży na zmianę z Bambino. Miałam pare rozstępów na pupie i rzeczywiście są mniej widoczne, zobaczymy jak sobie poradzi w zapobieganiu Smaruje sie na noc Bio oil, na dzień bambino.
Nie załamuj sie są takie wynalazki jak np. wosk
ale mam teraz chec na ser plesniowy mmmm
ja zjadlam obiado-kolacje i zaraz se loda zjema ja na....schabowego albo kebaba...albo nie wiem sama na co haha najgorzej