reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja dziś byłam na wizycie kontrolnej.. 9maja mialam badania krwi z których wynikła anemia, jadłam tabletki burak forte, koło tygodnia temu zmieniłam na szelazo i co? wyniki jeszcze gorsze niż były :/ masakra jakaś... pomijam fakt, że co chwile słabnę/mdleje i nie mogę nigdzie sama chodzić :/

reklama
A ja dziś byłam na wizycie kontrolnej.. 9maja mialam badania krwi z których wynikła anemia, jadłam tabletki burak forte, koło tygodnia temu zmieniłam na szelazo i co? wyniki jeszcze gorsze niż były :/ masakra jakaś... pomijam fakt, że co chwile słabnę/mdleje i nie mogę nigdzie sama chodzić :/
O kurcze, a co lekarz na to ? [emoji54]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

laski ja nie wiem czy Wy tez tak macie, ale....wyrosly mi na brzuchu wloski!!!! mialam tam przed ciaza takie jasniutkie w malaj ilosci a teraz sa czarne i jest ich duuuuzo
Tez je mam i u mnie teoria z chłopcem sie potwierdza :p

Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała oliwkę Bio oil? Przeczytałam ostatnio, że jest bardzo dobra na rozstępy i tak się zastanawiałam, czy któraś z Was ją miała?
Ja ja używam od momentu kiedy sie dowiedziałam o ciąży na zmianę z Bambino. Miałam pare rozstępów na pupie i rzeczywiście są mniej widoczne, zobaczymy jak sobie poradzi w zapobieganiu :) Smaruje sie na noc Bio oil, na dzień bambino.

wez mnie nie zalamuj!!!! troche wypadnie? a nie wszystkie?
Nie załamuj sie są takie wynalazki jak np. wosk :p

O kurcze, a co lekarz na to ? [emoji54]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
No właśnie nic... że mam dalej brać te leki,jeść zielone warzywa..nie dał mi na ponowne badania krwi,żebym miała za miesiąc znowu wyniki... obym już tak nie mdlała bo to masakra..a od przyszłego tygodnia ma być ponad 30stopni i jestem przerażona!

Toxo jest zdecydowanie bardziej powszechna niż listerioza. Z toxo rodzi się nawet do 400 dzieci rocznie. A czy któraś z Was robiła badania na listeriozę??? Ja nie robiłam.
Nie robiłam bo:
A. Gin mi.nie powiedział bym robiła
B. Po co? Skoro wszystko w sklepach jest z pasteryzowanego mleka.
Ale jakbym mieszkała we Francji to bym się nie wahała [emoji14]

Izula możesz wszystkie sery pleśniowe polskich producentów. Piszę to już trzeci raz ;)
A te prawdziwe z nie pasteryzowanego mleka należy zapiec.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry