reklama
elifit
Moderatorka
to był festyn z okazji zakończenia roku przedszkolnego, były zabawy, tańce, konkursy, poczęstunek i przede wszystkim plac zabaw. Byłam sama z dwójką dzieci , syn biegał z kolegami samopas :O ale na szczęście teren był ogrodzony.Elifit czasem tak trzeba co było na festynie?
mojeboje
Fanka BB :)
Uff dobrnęłam wreszcie do końca wątku i jestem na bieżąco
Nie wiem czy mnie w tym roku wakacje nie ominą. Na razie mam dużo pracy, zamiast urlopu robię sobie czasem długie weekendy. Może jakoś pod koniec sierpnia-we wrześniu gdzieś pojadę jak już być może będę na zwolnieniu albo mój udział w projekcie się skończy. Moi rodzice pod koniec sierpnia jadą nad morze do sanatorium to może się podczepimy A jakieś dalsze podróże chyba zostawimy na przyszły rok, jak będę na macierzyńskim
Nie wiem czy mnie w tym roku wakacje nie ominą. Na razie mam dużo pracy, zamiast urlopu robię sobie czasem długie weekendy. Może jakoś pod koniec sierpnia-we wrześniu gdzieś pojadę jak już być może będę na zwolnieniu albo mój udział w projekcie się skończy. Moi rodzice pod koniec sierpnia jadą nad morze do sanatorium to może się podczepimy A jakieś dalsze podróże chyba zostawimy na przyszły rok, jak będę na macierzyńskim
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Cobdo recept to ja tez mialam pare razy taka sytuacje ale u nas teraz juz recznie nie wypisuja tylko drukuja calutka recepte i tam juz jest wszystko wypisane, lekarz tylko machnie parafke wiec teraz fajnie. A tak to pamietam mialam taki problem z recepta na rovamycyne na toxo w ciazy 4 lata temu. Zle mi date wpisali i nie moglam kupic w zadnej aptece, w szpitalu juz nikogo nie bylo co by mi to poprawil, a mi sie tabletki skonczyly. Koniec koncow zalatwilismy tabletki u meza kolegi z pracy co dzierzawi ziemie pod apteke i po znajomosci na oswiadczenie nam wydali leki. Taka powazna sprawa bo te leki bardzo potrzebne a kazda apteka to lekcewazyla..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
My znow jedziemy z malopolski nad morze, czyli cala polska do przejechania ale mysle ze dam rade [emoji6] bedziemy odpoczynki robic i pojedziemy w nocy to nie bedzie tak zleUff dobrnęłam wreszcie do końca wątku i jestem na bieżąco
mojeboje
Fanka BB :)
My znow jedziemy z malopolski nad morze, czyli cala polska do przejechania ale mysle ze dam rade [emoji6] bedziemy odpoczynki robic i pojedziemy w nocy to nie bedzie tak zle
U nas jazda w nocy odpada, nigdy tego nie praktykowaliśmy, poza tym dziecko pośpi, rano chce szaleć a my bylibyśmy padnięci. Nad polskim morzem z córką byliśmy na razie raz, kiedy miała 5 miesięcy i wtedy większość drogi przespała a w połowie drogi zrobiliśmy dłuższą przerwę na obiad i zabawę. No i z Wrocławia do Kołobrzegu nie jest aż tak daleko, bez przerw wychodzi ok 6 godzin dobrymi drogami.
xXxIzuLQaxXx
My zawsze w nocy jezdzimy ale to dlatego ze to naprawde daleko a w nocy nie ma upalow i mniejszy ruch jest
xXxIzuLQaxXx
My jestesmy zreszta pfzyzwyczajone. Maz zawsze spi np po nockach i corki wiedza ze tatus spi. Maz sobie pospi jak wrocimy na chwile a my pojdziemy do sklepu i na plac zabaw. Ja nie prowadze bo nie mam prawka to sobie pospie po drodze
reklama
U mnie też tylko jazda nocna wchodzi w grę, córka nie wysiedzi w aucie 40 km co dopiero 600 i to od samego początku jazda na ryku Teraz idzie ja zająć tak do 20 minut a to przekąską, zabawką telefonem (wyrodna matka puszcza yt byle tylko nie krztusila się ze wscieklosci), ale wcześniej... Brrrrr złe wspomnienia Noc jest dobra do jazdy