reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Iza moje już nie wymiotują odkąd zmieniliśmy auto na wyższe.

Długa droga u nas to zwykle wyjazd w nocy lub nad ranem

cb7wugpju04jz4q8.png
My chcemy jechac w nocy ze cos tam miec jeszcze z dnia na plazy [emoji6] jakbysmy rano wyjechali to bylibysmy wieczorem i juz ani plazy, ani smaceru, nic. Ale racja, jak jedziemy gdzies w miare blisko, gdzie jest godzina lub dwie drogi to wyruszamy rano zeby jeszcze chlodno bylo i wracamy poznym wieczorem. No trzeba sobie jakos z dziecmi w podrozy radzic [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witajcie
nie pisalam poniewaz w pracy siadl nam system :realmad: niby jutro nam naprawia, bo zabrali wszystko do serwisu, odnosnie szwagierki to tak jak piszecie jej chodzi o to by zwrocic innych uwage na siebie bo jest taka biedna i ma przerabane w zyciu (jej zdaniem)
mam katar aergiczny, mecze sie strasznie, nos zapchany, nocki ciezkie

Lux kup sobie na alergie krople do nosa xylogel hydro. One są żelowe i można je stosować w ciazy, powlekaja receptory w nosie żelem i alergeny aż tak nie przenikają. Mnie te krople uratowały w zeszłym tygodniu bo myślałam, że zwariuje przez alergie. A no i wapno piłam 2x dziennie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux kup sobie na alergie krople do nosa xylogel hydro. One są żelowe i można je stosować w ciazy, powlekaja receptory w nosie żelem i alergeny aż tak nie przenikają. Mnie te krople uratowały w zeszłym tygodniu bo myślałam, że zwariuje przez alergie. A no i wapno piłam 2x dziennie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no slyszalam, ze wapno dobre na alergie, dzieki za rade, mam dosc tej alergii

ja jesli bym nie miala zagrozonej ciazy to wolalabym jechac w ciazy niz na macierzynskim... z takim polrocznym maluchem to sie mysle slabo wypoczywa:) poza tym ostatnie wakacje tylko we dwoje...:)
No ale ja mam zagrozena ciaze wiec jade 15km pod miasto na dzialke do znajomych i to tyle mnie czeka.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

No jak tylko we dwoje to pewnie że lepiej w ciąży:)

My chcemy jechac w nocy ze cos tam miec jeszcze z dnia na plazy
emoji6.png
jakbysmy rano wyjechali to bylibysmy wieczorem i juz ani plazy, ani smaceru, nic. Ale racja, jak jedziemy gdzies w miare blisko, gdzie jest godzina lub dwie drogi to wyruszamy rano zeby jeszcze chlodno bylo i wracamy poznym wieczorem. No trzeba sobie jakos z dziecmi w podrozy radzic
emoji4.png
U nas rano to zwykle ok 4-5 rano ;), ostatnio tak jechalismy do Zakopca 3,5 h, za chwilę będziemy jechać w Beskid Śląski w ten sam sposób, właśnie ze względu na upały oraz to że dzieci mi całą drogę prześpią.
Nad morze pewnie bym wyjechała w nocy, to jest podróż 8h dla mnie, choć jak znam życie porobiłabym przystanków po drodze ;)

A w ogóle to dzień dobry,
Wciąż źle się czuję, wzdęcia nadal dokuczają, dziś impreza firmowa ugh ;/
Miłego piątku

U nas rano to zwykle ok 4-5 rano ;), ostatnio tak jechalismy do Zakopca 3,5 h, za chwilę będziemy jechać w Beskid Śląski w ten sam sposób, właśnie ze względu na upały oraz to że dzieci mi całą drogę prześpią.
Nad morze pewnie bym wyjechała w nocy, to jest podróż 8h dla mnie, choć jak znam życie porobiłabym przystanków po drodze ;)

A w ogóle to dzień dobry,
Wciąż źle się czuję, wzdęcia nadal dokuczają, dziś impreza firmowa ugh ;/
Miłego piątku

My mamy imprezę firmową w niedzielę, ale to będzie dla calych rodzin, na dworze, z grillem, zabawami dla dzieci i transmisją meczu:) Mam nadzieję, że będzie fajnie.

reklama
mojeboje fajna imprezka sie szykuje :)

elifit ja też ostatnio średnio się czuję, zero sił.

Ja mam ciężkie zadanie - muszę upiec tort dla przyszłej teściowej :D miała urodziny i robimy jej niespodziankę. Tylko, że nigdy nie robiłam tortu klasycznego. Ma któraś z Was jakieś pomysły?

Do góry