przeciez ja leki mialam silne na to, jem zurawine, pije sok zurawinowy, herbatke, lykam urinal i zero poprawy, czuje, ze znow sie na lekach skonczyMoże podjadaj cały czas zurawine nawet jak Ci nic nie doskwiera i woda z cytryna żeby zakwaszac organizm troszkę... współczuję
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kurcze nie wiem co Ci doradzić bo odpukac nie doskwieraja mi takie problemy. W poprzedniej ciąży pod koniec miałam nieznacznie więcej leukocytow w moczu i po 3 dniach jedzenia żurawiny mi przeszło. Chyba urosept też raz bralam i też 3 dni i z glowy...Może podjadaj cały czas zurawine nawet jak Ci nic nie doskwiera i woda z cytryna żeby zakwaszac organizm troszkę... współczuję
Tuiles
Fanka BB :)
przeciez ja leki mialam silne na to, jem zurawine, pije sok zurawinowy, herbatke, lykam urinal i zero poprawy, czuje, ze znow sie na lekach skonczy
Współczuję. A jakie leki brałaś do tej pory? Co można na pęcherz w ciąży wcinać?
Nonkatoja
Ja przed ciążą miałam problemy z pęcherzem i wtedy mi pomagał Urinal i woda z dużą ilością cytryny (soku z cytryny). Teraz nic na szczęście mnie nie boli, ale badania moczu takie średnie mi wychodzą - jutro będę na ten temat rozmawiać z moim lekarzem.
aneta_ck
Lux współczuję ze tak sie meczysz. Widzisz ja od razu dostalam antybiotyk ale na infekcje pochwy bo bakterie wyszly. Nie wiem czy pomógł ba kontroli zobaczymy. A z tym sikaniem to tez mam taki dyskomfort jak skończę coś jak by swedzialo czy cos. I nie wiem co to. Jak sie nie poprawi to sie pokaże. Daj znac po wizycie
sa dwie szkoly falenicka i otwocka)) moja prowadzaca gin (prof/ordynator) twierdzi ze furaginu nie mozna brac w ciazy (nie dopytalam dlaczego). moj lekarz rodzinny (posiadajacy tez spwcjalizacje jako ginekolog), lekarz starej daty, dosiwadczony zapisal mi furanig w ciazy i powiedzial ze moge brac ale zeby juz nie brac po 30 tyg i nie to ze zaszkodzi tylko ze dziecko bedzie zolte po urodzeniu i bilirubina wysoka i beda leczyli nieslusznie na zoltaczke.Oj to na moje dolegliwości Urinal był zdecydowanie zbyt słaby. Furaginum owszem, ale nie wiem czy to można w ciąży stosować...
ja wzielam ten furagin bo na mnie nie dziala zaden urosept ani nic takiego i zurawina tez nie. mialam do wyboru antybiotyk lub furagin i nie czuje ze to by mi mialo zaszkodzic.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Lux zdrówka kochana. współczuję że tak cię to cholerstwo trzyma
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Espumisan [emoji4] mi pomaga i lekarka sama mi to dala zebym bralaDzień dobry
oo to ja jem jak za dwóch jak Iza, a jeszcze kp to w ogóle żrem .
Wczoraj sie najadłam trusków i miałam okrutne wzdęcia.
Dziewczyny podpowiedzcie sposób na wzdęcia. W piątek mam imprezę w pracy i nie chcę wyglądać ciążowo bo jeszcze nikt nic nie wie. Do tego nie mam się w co ubrać.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dokladnie, ja tez nie moge juz ukryc. Na imprezie z pracy meza wszyscy zauwazyli i gratulowali [emoji6] i dlatego troche nie chcialam isc, ale maz mnie namowil. Sam chwalil sie moim brzuszkiem przy wszystkich hihi [emoji4]Eli, u mnie już trudno ukryć.
Najwyżej powiesz że się bobu najadlas
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom