mamaNadii2
Fanka BB :)
Izulqa - gdzie jedziecie nad morze i ktorego ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepsze ze tak z glupia-franc poszla dzis do pierwszej lepszej apteki i pani grzecznie mnie dopytala o to ktora data jest wlasciwa i sprzedala wszystko bez mrugniecia okiem. brawo ja!No to tym bardziej... Głupota!
Jedyna sytuacja w której wg mnie można by było nie sprzedać leku, to gdy nazwa/dawka jest nie do odczytania.
ja jesli bym nie miala zagrozonej ciazy to wolalabym jechac w ciazy niz na macierzynskim... z takim polrocznym maluchem to sie mysle slabo wypoczywa poza tym ostatnie wakacje tylko we dwoje...Uff dobrnęłam wreszcie do końca wątku i jestem na bieżąco
Nie wiem czy mnie w tym roku wakacje nie ominą. Na razie mam dużo pracy, zamiast urlopu robię sobie czasem długie weekendy. Może jakoś pod koniec sierpnia-we wrześniu gdzieś pojadę jak już być może będę na zwolnieniu albo mój udział w projekcie się skończy. Moi rodzice pod koniec sierpnia jadą nad morze do sanatorium to może się podczepimy A jakieś dalsze podróże chyba zostawimy na przyszły rok, jak będę na macierzyńskim
No moja córa jak jest gorąco to zawsze wymiotuje w samochodzie. A np jak wracaliśmy z białki w zeszłym roku to jechaliśmy w nocy i nie wymiotowała, a tak w dzień to czasem nawet nie da rady 15 km dojechać do moich rodziców bez rewolucji..U mnie też tylko jazda nocna wchodzi w grę, córka nie wysiedzi w aucie 40 km co dopiero 600 i to od samego początku jazda na ryku Teraz idzie ja zająć tak do 20 minut a to przekąską, zabawką telefonem (wyrodna matka puszcza yt byle tylko nie krztusila się ze wscieklosci), ale wcześniej... Brrrrr złe wspomnienia Noc jest dobra do jazdy
Rowy [emoji4] wyjezdzamy 15 lipca wiec 16 bedziemy juz na miejscuIzulqa - gdzie jedziecie nad morze i ktorego ?
No my to we 7 jedziemy bo my, nasze dziewczyny, szwagier i szwagierka z 2 letnim synkiem wiec wesolo. W jednym domku bedziemy wszyscy wiec smiejemy sie ze rodzinnie. Zreszta my tak zawsze razem jezdzimy [emoji6] w sumie to nas razem osmioro bo ja w dwupaku hahaja jesli bym nie miala zagrozonej ciazy to wolalabym jechac w ciazy niz na macierzynskim... z takim polrocznym maluchem to sie mysle slabo wypoczywa poza tym ostatnie wakacje tylko we dwoje...
No ale ja mam zagrozena ciaze wiec jade 15km pod miasto na dzialke do znajomych i to tyle mnie czeka.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
A we dwoje to najdalej jedziemy z mezem na zakupy haha [emoji3]ja jesli bym nie miala zagrozonej ciazy to wolalabym jechac w ciazy niz na macierzynskim... z takim polrocznym maluchem to sie mysle slabo wypoczywa poza tym ostatnie wakacje tylko we dwoje...
No ale ja mam zagrozena ciaze wiec jade 15km pod miasto na dzialke do znajomych i to tyle mnie czeka.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge