aneta_ck
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pół nocy nie spałam. Caly czas się zastanawiam jak to będzie z tym moim trzypakiem.
Trochę mnie to przeraza. Tyle zmian. Będziemy potrzebować nowe auto, wózek. Myślałam, że będzie taniej juz przy 3 dziecku bo bede miała tyle rzeczy. A tu lipa. A mieszkanie od dewelopera trzeba wyszykowac.
O ile moja mama juz myśli jak nam pomóc to Teście wczoraj mi zarzucili ze za mało robie w domu. I ze możemy zapomnieć o wygodnym życiu. Tak nas pocieszyli. Z nimi cały czas batalia.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiałam sie czy pisac to czy nie ale wyrażę swoją opinię. Ja w styczniu przezywalam to co ty. Jak na wizycie lekarz mi powiedzial ze widzi dwojke to w histerię wpadlam. Musiał mnie na poczekalni uspokoic bo nie moglam przestac plakac. Na drugi dzien jak ochlonelam to zaczelam sie zastanawiac nad samochodem nad mieszkaniem ze skad ja na taki wozek wezmę kase ze dwa foteliki podwojna wyprawka itd. Oczywiscie cieszyłam sie ale patrzylam ze strony finansowej na to wszystko. Dzis bym tak nie zrobila. Bog zabral ich do siebie po 2 tyg. Tyle trwalo moje szczescie. Skup sie nad tym zeby byly zdrowe i zeby je donosic a reszta da sie zorganizowac. Jasne masz juz dwojke i bedzie cholernie ciężko ale spojrz jaka nagroda Cie czeka jak wszystko dobrze pojdzie. Życzę Ci duzo sily i wytrwalosci. Noe martw sie tak